McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Think Ink -innovaatiokilpailun voitto reaaliaikaisen mainonnan ratkaisulle

ke 16.11.2016 - Toimitus - Media

Viestintäalan tutkimussäätiön Think Ink -innovaatiokilpailun voittajat on valittu. Pääpalkinnon saa Wake Dynamite, joka on ratkaisu reaaliaikaisen mainonnan hallintaan.

Petteri Putkiranta jatkaa Sanomalehtien Liiton hallituksen johdossa

ke 16.11.2016 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomien kaupallinen johtaja Petteri Putkiranta jatkaa Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017. Liiton syyskokous päätti valinnasta keskiviikkona Helsingissä.

Viestinnän Keskusliitto muuttuu Medialiitoksi

ke 16.11.2016 - Toimitus - Media

Media-alan kattojärjestö Viestinnän Keskusliitto muuttaa nimensä Medialiitoksi 1.1.2017. Liiton syyskokous päätti uudistuksesta keskiviikkona media-alan Mediapäivän yhteydessä.

Nimitysuutinen: Talouselämän päätoimittajaksi Emilia Kullas

ke 16.11.2016 - Toimitus - Media

Talouselämän uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Emilia Kullas, 45.

Bonnierin Suuri journalistipalkinto -ehdokkaita haetaan

ke 09.11.2016 - Toimitus - Media

Bonnier etsii ehdokkaita Bonnierin Suuren Journalistipalkinnon saajiksi. Palkintoluokat ovat Vuoden juttu, Vuoden teko, Vuoden kirja ja Vuoden journalisti. Palkintolautakunta valitsee jokaiseen kategoriaan kolme ehdokasta ja palkinnon saajat julkistetaan suorassa tv-lähetyksessä tiistaina 14.3.2017 MTV3-kanavalla.

Turkuun kampusradio

ke 09.11.2016 - Toimitus - Media

Turun AMK:n Radio Tutkaa ollaan uudistamassa koko lukuvuoden soivaksi kampusradioksi. Uudistunut Tutka aloittaa lähetyksensä 14.11.2016 ja lähetyksiä on luvassa maanantaista keskiviikkoon.

Journalistin ohjeiden vastaiseksi saa vedota vain JSN

pe 04.11.2016 - Toimitus - Media

Journalistin ohjeiden vastaiseksi teoksi voi vedota vain Julkisen sanan neuvosto, toteaa eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen. Hän on antanut moitteen valtionvarainministeriön tiedotustoiminnasta, kun ministeriö epäsi freelancer-toimittajan pääsyn toimittajien taustatilaisuuteen sillä perusteella, että toimittaja ei noudata ministeriön mielestä Journalistin ohjeita.

Suomen Kuvalehden journalistipalkinto HS:n Kuukausiliitteen vetäjille

pe 04.11.2016 - Toimitus - Media

Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon ovat saaneet Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen liitepäällikkö Lauri Malkavaara, 51, ja toimitussihteeri Teppo Sillantaus, 54.

Uusi Rovaniemi vuoden paras kaupunkilehti

to 03.11.2016 - Toimitus - Media

Sanomalehtien Liiton järjestämän Kaupunkilehtikilpailun voittajat on palkittu. Kilpailussa valittiin vuoden parhaat kaupunkilehdet, kaupunkilehtijutut ja kaupunkilehtikuvat. Voittajat palkittiin Sanomalehtien Liiton Suurilla Lehtipäivillä Porvoossa 3.11.2016.

Vuoden 2016 parhaat paikallislehdet ovat Kiuruvesi-lehti, Jämsän Seutu ja Västra Nyland

to 03.11.2016 - Toimitus - Media

Kiuruvesi-lehti voitti Sanomalehtien Liiton järjestämässä Paikallislehtikilpailussa kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan.

Fokus Median asiakkaat menestyivät New Yorkissa

ke 02.11.2016 - Toimitus - Media

Maailman kovatasoisin ja arvostetuin aikakaus- ja asiakasjulkaisujen kisa, Folion Eddie & Ozzie Awards toi Fokus Media Finlandin sisältömarkkinoinnin asiakkaille voiton ja kaksi kunniamainintaa.

Nimitysuutinen: Jaana Lindvall-Harki Fokus Median kaupalliseksi johtajaksi

pe 28.10.2016 - Toimitus - Media

Mediamyyntijohtaja Jaana Lindvall-Harki on nimitetty Fokus Media Finland Oy:n kaupalliseksi johtajaksi. Hänen vastuualueensa on Fokus Median kuluttaja- ja mediamyynti sekä markkinointi.

Alma Median tuloista jo 40 prosenttia digitaalisuudesta

pe 28.10.2016 - Toimitus - Media

Digitaalisesta liiketoiminnasta tulee jo 40 prosenttia Alma Median liikevaihdosta ja kaksi kolmasosaa liikevoitosta. Muutos analogisesta digitaaliseen on ollut tänä vuonna edelleen kiihtyvää asiakastarpeiden ja asiakkaan käyttökokemuksen ohjatessa kehitystä, kertoo toimitusjohtaja Kai Telanne yhtiön osavuosikatsauksessa.

Mediatalot yhteistyöhön digimainosten myynnissä

ke 26.10.2016 - Toimitus - Media

Alman digimainonnan tuotteita voi ostaa Suomen suurimpien mediatalojen yhteiseltä Automated Guaranteed -markkinapaikalta. Automated Guaranteed -markkinapaikan kautta myydään desktop-, mobiili- ja videomainonnan takuuinventaarituotteita. Uusi ostotapa on tarkoitettu mainonnan ammattiostajille ja se nopeuttaa sekä helpottaa mediatilan ostamista.

Yle laajentaa Areenan tarjontaa netissä

ti 25.10.2016 - Toimitus - Media

Yle Areenan tarjonta monipuolistuu ja kasvaa lähivuosina. Sisältöjä tarjotaan nykyistä enemmän sekä suomen että ruotsin kielillä.

Nimitysuutinen: Jussi Suvanto Nelonen Median radioiden johtajaksi

ti 25.10.2016 - Toimitus - Media

Jussi Suvanto on nimitetty Nelonen Median radioiden johtajaksi. Suvanto siirtyy tehtäväänsä Nelonen Median ilmiöistä ja urheilutuotannoista vastaavan johtajan paikalta. Sami Tenkanen siirtyy pois Sanoman palveluksesta Bauer Median toimitusjohtajaksi.

Yle lisää ostoja tuotantoyhtiöltä

ti 25.10.2016 - Toimitus - Media

Yle kasvattaa ostoja yhtiön ulkopuolisilta toimijoilta. Tähän liittyen ulkopuolisten palveluostojen määrää lisätään ja yhtiö aloittaa suunnittelun oman tuotantotyön vähentämiseksi.

Nimitysuutinen: Sami Tenkanen Bauer Media Oy:n toimitusjohtajaksi

ti 25.10.2016 - Toimitus - Media

Bauer Media Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sami Tenkanen. Tenkanen siirtyy uuteen tehtävään Nelonen Median radioiden johtajan paikalta. Sami Tenkanen on Suomen tunnetuimpia radioammattilaisia.

Yle osti hiihdon mediaoikeudet Infrontilta

ti 25.10.2016 - Toimitus - Media

Yle on tehnyt sopimuksen hiihtolajien mediaoikeuksista. Infront Sports & Media AG:n kanssa allekirjoitettu viiden vuoden sopimus kattaa kaudet 2016–2021. Talvilajien määrä lisääntyy Ylellä merkittävästi vuodesta 2018 alkaen.

Nimitysuutinen: Jukka Holmberg VKL:n toimitusjohtajaksi

pe 14.10.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliiton toimitusjohtajaksi on nimitetty FT Jukka Holmberg, 51. Holmberg jatkaa toimitusjohtajan tehtävän ohella myös Sanomalehtien Liiton liittojohtajana.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.