McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Nimitysuutinen: Riikka Venäläinen päätoimittajaksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoimintaan

ke 21.12.2016 - Toimitus - Media

Riikka Venäläinen on nimitetty päätoimittajaksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoimintaan 9.1.2017 alkaen. Uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja on Atte Jääskeläinen.

Nimitysuutinen: Tiina Järvilehto Alma Median johtoryhmän jäseneksi

ti 20.12.2016 - Toimitus - Media

Alma Median yhteismyynnin (Alma mediaratkaisut) johtaja, KTM Tiina Järvilehto (46) on nimitetty Alma Median konsernijohtoryhmän jäseneksi vuoden 2017 alusta

Suomeen 29 uutta aikakauslehteä vuonna 2016

ti 20.12.2016 - Toimitus - Media

Markkinoille tuli 29 uutta aikauslehtien nimikettä, jotka edustavat kiinnostuksen kohteita ruuanlaitosta ristikoihin. Aikakauslehtinimikkeiden kokonaismäärä on Suomessa noin 4000, kertoo Aikakausmedia, joka on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi.

VKL tyytyväinen verojen alentamiseen

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto on erittäin tyytyväinen Euroopan komission suunnitelmiin uudistaa unionin arvonlisäverosääntelyä. Uudistus sallisi Suomen laskea sekä sähköisten että painettujen kirjojen ja lehtien arvonlisäveron nykyisiin alennettuihin verokantoihin tai niitä alemmaksi. Digitaalisia julkaisuja on ehdotuksen mukaan mahdollista verottaa samoin säännöin kuin vastaavia painettuja julkaisuja.

Yle lisää toimintaansa Tampereella

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Pasilasta siirretään luovien sisältöjen studiotekemistä Tampereen Mediapolikseen. Mediapoliksessa nykyisin tehtäviä ohjelma-alueita vahvistetaan.

Riitta Pihlajamäki A-studion päälliköksi

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Ylen journalistisista standardeista ja etiikasta vastaava päällikkö Riitta Pihlajamäki, nimitetään Ylen uuden A-studion toimituksen päälliköksi. Toimitukseen kootaan tv-lähetyksiä ja verkon ajankohtaisjournalismia tekevät toimittajat.

Ilkka Kantola: Ylen hallituksella vastuu laukaista kriisi

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Ylen hallituksella on vastuu huolehtia siitä, että Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimintakyvyn palauttamiseksi tehdään kaikki tarpeellinen, sanoo Ylen hallintoneuvoston jäsen, kansanedustaja Ilkka Kantola.

Atte Jääskeläinen sai Ylen hallitukselta luottamuksen

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Yleisradion hallitus toteaa, että Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaavalla päätoimittajalla Atte Jääskeläisellä on Ylen hallituksen täysi luottamus.

Kaleva myi Alma Median osakkeet Otavalle 30,8 M€:lla

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Kaleva Oy on myynyt kaikki omistamansa mediakonserni Alma Media Oyj:n osakkeet kustannusosakeyhtiö Otavalle. Kaupassa Kaleva sai noin 30,8 miljoonaa euroa.

Thomas Wilhelmsson jatkaa Ylen hallituksen puheenjohtajana

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Helsingin yliopiston kansleri, OTT Thomas Wilhelmsson jatkaa Ylen hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen jäseninä jatkavat viestintäjohtaja Carina Geber-Teir, johtaja Heikki Hellman, toimitusjohtaja Jussi Karinen ja toimitusjohtaja Kirsi-Marja Laitinen.

Sanomalehtien liitto: Lehdet sivistävät eniten

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Suomalaisten mielestä painetut sanomalehdet ovat yleissivistyksen kannalta tärkeimmät mediat, ilmenee IROResearchin marraskuussa Sanomalehtien Liiton toimeksiannosta tekemästä tutkimuksesta. Painetut sanomalehdet sijoittaa ykköseksi 79 prosenttia suomalaisista. Toiseksi sijoittuvat Ylen televisiokanavat (78 %) ja kolmanneksi Ylen radiokanavat (60 %). Neljännellä sijalla ovat sanomalehtien digitaaliset palvelut (52 %) ja viidentenä Google (46 %).

Digijulkaisujen ALV saattaa laskea

to 01.12.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto on hyvin tyytyväinen EU-komission antamaan ehdotukseen, joka sallii digitaalisten julkaisujen arvonlisäveron alentamisen painettujen julkaisujen tasolle.

Pääkirjoitus: Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.

to 01.12.2016 - Paavo Vasala - Media

Yleisradion ja pääministeri Juha Sipilän yhteenotossa on paikallaan muistaa ikivanhaa suomalaista kansanviisautta: ”Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.”

A-lehtien uusi lanseeraus: Suur-Apu

to 01.12.2016 - Toimitus - Media

A-lehdet uskoo printtiin ja julkaisee Suur-Apu -lehden. Apu kasvattaa sivumääriään.

Paikallislehtien Antti-patsas Sirkus Finlandialle

ke 30.11.2016 - Toimitus - Media

Suomen paikallislehdet ovat myöntäneet vuoden 2016 Antti-patsaan Sirkus Finlandialle tunnustukseksi aktiivisesta yhteistyöstä paikallislehdistön kanssa.

JSN:n kannatusyhdistyksen johtoon Hanne Aho

ma 28.11.2016 - Toimitus - Media

Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho. Valinta tehtiin Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistyksen syyskokouksessa Helsingissä 25.11.2016.

Onnettomuuksien kuvauspalkkioista tullut ongelma

pe 25.11.2016 - Toimitus - Media

Suomen Ensihoitoalan Liitto edellyttää, että Journalistiliitto sekä Julkisen sanan neuvosto ottavat kantaa kuvaamiseen onnettomuuspaikoilla. Onnettomuuspaikkakuvista maksettavat palkkiot lisäävät riskinottoja liikenteessä. Liitto esittää journalisteja tarkastamaan ammattieettisiä perusteita onnettomuusuutisointiin, työntekijöiden työturvallisuus ja potilaiden intimiteetti huomioiden.

Sanoma tyytyväinen MyStylen starttiin

pe 25.11.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomien ja Sanoma Lifestylen yhteinen muoti- ja kauneuspalvelu, Ilta-Sanomien sivustolta löytyvä MyStyle, on lähtenyt erinomaisesti käyntiin, Sanoma Media Finland kertoo tiedotteessaan.

Valtio myy mobiilitaajuuksia 66,33 miljoonalla eurolla

pe 25.11.2016 - Toimitus - Media

Huutokauppa 700 megahertsin taajuuksista päättyi torstaina 24. marraskuuta. Taajuuksia voittivat DNA Oyj, Elisa Oyj ja TeliaSonera Finland Oyj. Valtiolle huutokauppa tuo tuloja 66,33 miljoonaa euroa.

Sonera ostaa taajuuksia elävään kuvaan

pe 25.11.2016 - Toimitus - Media

Sonera investoi uusiin, 700 MHz:n taajuusalueen 4G-taajuuksiin. Liikenne- ja viestintäministeriö on julkistanut 24.11. käynnistyneen taajuushuutokaupan tulokset, joiden mukaan Sonera varmisti itselleen huutokaupassa 2 x 10 MHz taajuuksia 700 MHz:n taajuusalueella.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.