McDavid polvituet kompressio

Mediaviikko.fi uudistuu ja etsii kumppaneita

sunnuntaina 02.04.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Robottitoimittaja aloittaa Hesarissa

pe 03.02.2017 - Toimitus - Media

Helsingin Sanomat on käynnistänyt kokeilun, jossa journalistista tekstiä tuotetaan osin ohjelmallisesti. Ensimmäisenä kokeillaan Liigan otteluraporttien tuottamista.

Valtioneuvosto ei myönnä Johan Bäckmanille radiolupaa

to 02.02.2017 - Toimitus - Media

Valtioneuvosto peruuttaa Love FM:n ohjelmistotoimiluvan siinä tapauksessa, että määräysvalta muuttuu Johan Bäckmanille. Hän on tullut tunnetuksi Venäjää myötäilevänä mielipidevaikuttajana.

Kangaskorpi jatkaa Medialiiton puheenjohtajana

to 02.02.2017 - Toimitus - Media

Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Medialiiton hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017.

Nimitysuutinen: Maija Koski Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajaksi

to 26.01.2017 - Toimitus - Media

Maija Koski on nimitetty 27.2. alkaen Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajaksi. Hän siirtyy Vauvan ja Meidän Perheen toimitukseen Me Naisten toimituspäällikön paikalta.

Nimitysuutinen: Niina Korhonen kehityspäälliköksi Aller Median sisältömarkkinointiin

pe 13.01.2017 - Toimitus - Media

Aller Median sisältömarkkinointiyksikön Aller Ideasin kehityspäälliköksi on nimitetty YTM Niina Korhonen (28).

Pääkirjoitus: Nokka pokkaa median kanssa

pe 13.01.2017 - Paavo Vasala - Media

Pitkästä aikaa ovat media ja johtavat poliittiset vallanpitäjät ajautuneet todella ärhäkästi tukkanuottasille ei vain Suomessa, vaan myös Yhdysvalloissa, Puolassa, Unkarissa ja monessa muussakin maassa. Viime kädessä se on hyvä asia, koska konfliktit osoittavat, kuinka tärkeä riippumattoman median tehtävä on.

Medialiitto ilahtui digi-ALV:n alentamisaikeesta

pe 13.01.2017 - Toimitus - Media

Valtiovarainministeri Petteri Orpon päätös esittää e-kirjojen ja digilehtien arvonlisäveron alentamista Suomessa painettujen julkaisujen tasolle on erittäin tervetullut media-alalle, kiittelee Medialiiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Medialiitto on entinen Viestinnän Keskusliitto, joka vaihtoi nimeään.

Nimitysuutinen: Veera Siivonen HS:n markkinointijohtajaksi

pe 13.01.2017 - Toimitus - Media

DI Veera Siivonen, 36, on valittu Helsingin Sanomien markkinointijohtajaksi 1.2.2017 alkaen.

MTV kasvattaa striimausmyyntiään

ti 10.01.2017 - Toimitus - Media

MTV keskittää kaikki maksulliset sisältönsä uuteen C More -tuoteperheeseen. Antenni- ja kaapelitelevisiossa näkyvät MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori muuttuvat C More -kanaviksi maaliskuun lopussa

Ilta-Sanomat netin tärkein uutislähde Suomessa

ke 21.12.2016 - Toimitus - Media

Ilta-Sanomat on internetissä suomalaisten tärkein uutislähde, todetaan Taloustutkimuksen Yleisradion toimeksiannosta tekemässä tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on selvittää Ylen asemaa suomalaisena uutistoimijana. :

Nimitysuutinen: Riikka Venäläinen päätoimittajaksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoimintaan

ke 21.12.2016 - Toimitus - Media

Riikka Venäläinen on nimitetty päätoimittajaksi Ylen Uutis- ja ajankohtaistoimintaan 9.1.2017 alkaen. Uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja on Atte Jääskeläinen.

Nimitysuutinen: Tiina Järvilehto Alma Median johtoryhmän jäseneksi

ti 20.12.2016 - Toimitus - Media

Alma Median yhteismyynnin (Alma mediaratkaisut) johtaja, KTM Tiina Järvilehto (46) on nimitetty Alma Median konsernijohtoryhmän jäseneksi vuoden 2017 alusta

Suomeen 29 uutta aikakauslehteä vuonna 2016

ti 20.12.2016 - Toimitus - Media

Markkinoille tuli 29 uutta aikauslehtien nimikettä, jotka edustavat kiinnostuksen kohteita ruuanlaitosta ristikoihin. Aikakauslehtinimikkeiden kokonaismäärä on Suomessa noin 4000, kertoo Aikakausmedia, joka on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi.

VKL tyytyväinen verojen alentamiseen

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Viestinnän Keskusliitto on erittäin tyytyväinen Euroopan komission suunnitelmiin uudistaa unionin arvonlisäverosääntelyä. Uudistus sallisi Suomen laskea sekä sähköisten että painettujen kirjojen ja lehtien arvonlisäveron nykyisiin alennettuihin verokantoihin tai niitä alemmaksi. Digitaalisia julkaisuja on ehdotuksen mukaan mahdollista verottaa samoin säännöin kuin vastaavia painettuja julkaisuja.

Yle lisää toimintaansa Tampereella

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Pasilasta siirretään luovien sisältöjen studiotekemistä Tampereen Mediapolikseen. Mediapoliksessa nykyisin tehtäviä ohjelma-alueita vahvistetaan.

Riitta Pihlajamäki A-studion päälliköksi

pe 16.12.2016 - Toimitus - Media

Ylen journalistisista standardeista ja etiikasta vastaava päällikkö Riitta Pihlajamäki, nimitetään Ylen uuden A-studion toimituksen päälliköksi. Toimitukseen kootaan tv-lähetyksiä ja verkon ajankohtaisjournalismia tekevät toimittajat.

Ilkka Kantola: Ylen hallituksella vastuu laukaista kriisi

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Ylen hallituksella on vastuu huolehtia siitä, että Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan toimintakyvyn palauttamiseksi tehdään kaikki tarpeellinen, sanoo Ylen hallintoneuvoston jäsen, kansanedustaja Ilkka Kantola.

Atte Jääskeläinen sai Ylen hallitukselta luottamuksen

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Yleisradion hallitus toteaa, että Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaavalla päätoimittajalla Atte Jääskeläisellä on Ylen hallituksen täysi luottamus.

Kaleva myi Alma Median osakkeet Otavalle 30,8 M€:lla

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Kaleva Oy on myynyt kaikki omistamansa mediakonserni Alma Media Oyj:n osakkeet kustannusosakeyhtiö Otavalle. Kaupassa Kaleva sai noin 30,8 miljoonaa euroa.

Thomas Wilhelmsson jatkaa Ylen hallituksen puheenjohtajana

ke 14.12.2016 - Toimitus - Media

Helsingin yliopiston kansleri, OTT Thomas Wilhelmsson jatkaa Ylen hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen jäseninä jatkavat viestintäjohtaja Carina Geber-Teir, johtaja Heikki Hellman, toimitusjohtaja Jussi Karinen ja toimitusjohtaja Kirsi-Marja Laitinen.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 114 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.