McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Media

Uusi kuvajournalismin lehti Raw aloittaa

ti 14.08.2007 - Toimitus - Media

Raw on uusi kuvajournalismin erikoislehti, jota ryhtyy kustantamaan helsinkiläinen Soul Creations Oy. Raw ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Radio Aalto tuplasi kuuntelijalukunsa

ti 14.08.2007 - Toimitus - Media

Vuoden alussa toimintansa aloittanut Sanoma-konserniin kuuluva Radio Aalto on puolessa vuodessa tuplannut kuuntelijamääränsä. Pehmeään musiikkiin keskittyvä kanava tavoitti tammikuussa 222 000 viikkokuuntelijaa ja nyt Finnpanelin heinäkuun mittauksessa Aalto tavoitti 460 000 viikkokuuntelijaa.

Alma luopuu Kainuun Sanomien arkkipainosta

ti 14.08.2007 - Toimitus - Media

Alma Media Oyj on myynyt Kainuun Sanomat Oy:n arkkipainoliiketoiminnan koneineen ja kalustoineen KS Paino Oy:lle. Nykyiset työntekijät siirtyvät uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kauppa astuu voimaan 15.8.2007.

Arvostelu: Mediaviikon arvio uudistuksesta: Taloussanomat jaksaa yhä pinnistää

ti 14.08.2007 - Toimitus - Media

Kymmenen vuotta Suomen lehtimarkkinoille tosissaan pyrkinyt talousalan sanomalehti Taloussanomat ei näytä antavan periksi, vaikka kannattavuuden viisarit osoittavat jatkuvasti alaspäin. Tänään lehti uudisti ulkoasunsa aiempaa värikkäämmäksi ja samalla sisältö näyttää muuttuneen populäärimmäksi, eli yhä kauemmaksi yritystoiminnan ja liike-elämän asioista.

Nimitysuutinen: Ruokanen loikkasi Ilta-Sanomiin

ma 13.08.2007 - Toimitus - Media

Kuumentunut kilpailutilannne Ilta-Sanomien ja Iltalehden välillä on johtanut työntekijöiden saalistamiseen kilpailijalta. Ilta-Sanomien toiseksi päätoimittajaksi on nimitetty toimituspäällikkö Reijo Ruokanen, 46. Hän toimii nykyisin Iltalehden toimituspäällikkönä vastuualueenaan lehden uutistoiminta, urheilu ja verkkotoiminta.

SanomaWSOY painottaa kasvuaan idässä

to 02.08.2007 - Toimitus - Media

SanomaWSOY:n kasvun painopisteet ovat Venäjällä ja itäisessä Keski-Euroopassa, sanoo toimitusjohtaja Hannu Syrjänen yhtiön osavuosikatsauksessa. ”Jatkamme yhä aikakauslehti-, oppimateriaali- ja lehtijakelutoiminnan kansainvälistä laajentamista sekä kehitämme digitaalista liiketoimintaamme ja tehokkuuttamme”, hän toteaa.

Nimitysuutinen: Caspar Berntzen johtamaan CANAL+:n Suomen-toimintoja

ti 31.07.2007 - Toimitus - Media

Berntzen on aiemmin toiminut mm. Fremantle Finlandin toimitusjohtajana ja Talentum Median markkinointi- ja myyntijohtajana.

Nimitysuutinen: Olli-Pekka Mollberg Monsterin johtoon

ma 23.07.2007 - Toimitus - Media

Rekrytointi-ilmoituspalvelu Monster.fi:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Olli-Pekka Mollberg (45), Bachelor in Marketing.

Ilkka kasvoi velattomaksi

ma 23.07.2007 - Toimitus - Media

Ilkka-yhtymän liikevoitto nousi tämän vuoden ensimmäisen puoliskon kuluessa kuuteen miljoonaan euroon, mikä on 21,9 prosenttia liikevaihdosta. Hyvää tulosta siivitti myös Alman osakkeiden myynti. Ilkka on nyt täysin velaton yritys.

Alma Media jatkaa investointeja verkkomediaan

pe 20.07.2007 - Toimitus - Media

Alma Media jatkaa investointeja verkkomediaan. Haluamme pitää Alma Median tämän alueen edelläkävijäyrityksenä. Tiivistämme sen johdosta lehtien online-palveluiden kehittämistä ja lehtien sekä markkinapaikkojen yhteistyötä verkkomediassa, toimitusjohtaja Kai Telanne toteaa yhtiön osavuosikatsauksessa.

Talentum jatkaa kansainvälistymistä

pe 20.07.2007 - Toimitus - Media

Talentum keskittyy kustannustoiminnan kasvattamiseen ja kansainvälistämiseen sekä kannattavuuden parantamiseen, kertoo toimitusjohtaja Juha Blomster yhtiön tiedotteessa. Yhtiön tuoreet kokemukset Ruotsista ovat rohkaisevia.

WSJ menossa Murdochille

to 19.07.2007 - Toimitus - Media

Amerikkalaisen mediayrittäjän Rupert Murdochin aikeet ostaa arvostettu The Wall Street Journal –sanomalehti näyttävät toteutuvan. Lehden omistava Dow Jones on hyväksynyt kauppahinnan, viisi miljardia dollaria käteisenä. Osa lehden suuromistajista on kuitenkin vielä kauppaa vastaan, koska he pelkäävät Murdochin muuttavan lehden sisältöä.

Tukholman ilmaislehdet tappiolla

to 12.07.2007 - Toimitus - Media

Tukholman kolme ilmaisjakelulehteä Metro, Stockholm City ja Punkt SE aiheuttavat omistajilleen kymmenien miljoonien eurojen tappiot, Taloussanomat kertoo. Ensimmäiseksi putoajaksi veikataan Schibsted –konsernin lanseeraamaa Punkt SE –lehteä.

Pääkirjoitus: Hyvä Suvi Lindén!

ke 11.07.2007 - Paavo Vasala - Media

Kesälomakauden mediaa koskevaksi puheenaiheeksi näyttää nousevan Yleisradion rahoitus. Aika tylsä aihe sinällään. Kiinnostavaa siinä on kuitenkin se, että nyt näyttää lopulta tapahtuvan jotain isoa edistystä. Hyvä Suvi Lindén! Lupamaksut joutaa poistaa. Suomi kaipaa laatua tuottavan mediatalon, jonka ei enää tarvitse ajatella vain katsoja- tai kuulijalukuja.

Nimitysuutinen: Teuvo Sankila PrePress Studion johtoon

ti 10.07.2007 - Toimitus - Media

PrePress Studio Oy:n ja PrePress Center Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty Teuvo Sankila, 42. Sankila siirtyy tehtävään Microsoft Oy:ltä.

Journalistit: Onko A-lehdet myynnissä?

pe 06.07.2007 - Toimitus - Media

Suomen Journalistiliiton puheenjohtaja Arto Nieminen arvelee A-lehtien kesäkuun lopussa ilmoitettujen irtisanomisten johtuvan Image-lehden virheistä ja firman laittamisesta myyntikuntoon. Epäonnistuneita investointeja esimerkiksi Image-perheeseen maksatetaan A-lehtien työntekijöiden sieluilla. Näyttää vahvasti siltä, että taseita putsataan ja voi kysyä mitä varten. Onko A-lehdet tai osia siitä nyt kaupan, kysyy Nieminen.

Euroopan neuvosto tuomitsee muslimijohtajien tappouhkaukset toimittajille

ma 02.07.2007 - Toimitus - Media

EN:n parlamentaarinen yleiskokous tuomitsee voimakkaasti muslimijohtajien toimittajille ja kirjailijoille osoittamat tappouhkaukset. Neuvosto katsoo sananvapauden olevan demokratian kannalta niin tärkeää, että myös uskonnollisten ryhmien on sen nimissä siedettävä avointa ja kriittistäkin keskustelua. Sananvapauden varjolla ei tule sallia vihanlietsontaa tai väkivaltaan yllyttämistä, yleiskokous painottaa.

Nimitysuutinen: Sotahistorioitsija Markku Salomaa Turun Sanomien päätoimittajaksi

su 01.07.2007 - Toimitus - Media

Turun Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu valtiotieteen tohtori Markku Salomaa, 53. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa. Salomaa on antanut lausuntoja mm. CNN:lle, jossa hän jo yli 10 vuotta sitten totesi, että “venäläisiä ei pidä pelätä, mutta heidän suhteensa pitää olla hyvin varovaisia”.

Nimitysuutinen: YLEn TV1:n tiedotuksen työnjako uusiksi

pe 30.09.2005 - Toimitus - Media

YLE TV 1:n tiedotuksen uusi työnjako tulee voimaan lokakuun alussa. Tiedotuksessa on jaettu tiedotus ohjelmittain eri henkilöille.

Vieraskynä: Kansan mediaa!

ti 10.05.2005 - Ville Tolvanen - Media

Bloggaaminen on puhuttanut viime viikkoina amerikkalaisia medioita (Business Week, Business 2.0). Hyvä niin, sillä tuntuu että kyseinen ilmiö on Suomessa otettu liian kevyesti – eräänlaisina päiväkirjoina.

Edellinen sivu 1 ... 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.