McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Media

SDP:n Heinäluoma: Yle-asioissa palataan normaaliin

to 22.06.2017 - Toimitus - Media

SDP:n kansanedustaja ja parlamentaarisen Yle-työryhmän varapuheenjohtaja Eero Heinäluoma pitää periaatteellisesti tärkeänä, että parlamentaarinen työryhmä on päätynyt yksimieliseen ehdotukseen Yle-verosta, Yle-indeksistä ja jatkossa YIle-asioiden valmisteluperiaatteista.

Yhä useampi suomalainen lukee verkkouutisia vain älypuhelimelta

to 22.06.2017 - Toimitus - Media

Älypuhelimesta on tullut yhä useammalle ainoa laite verkkouutisten lukemiseen, ilmenee Oxfordin yliopiston Reuters-instituutin Digital News Report 2017 -kyselytutkimuksesta. Tutkimus kertoo myös, että suomalaiset luottavat edelleen uutisiin poikkeuksellisen paljon.

Nimitysuutinen: Yle Puheen vetäjäksi Olli Junes

ke 21.06.2017 - Toimitus - Media

Yle Puheen uudeksi ohjelmapäälliköksi on valittu Olli Junes, (39). Junes siirtyy tehtävään Yle Puheen vastaavan tuottajan paikalta.

Nimitysuutinen: Anu Ubaud Helsingin Sanomien toimituspäälliköksi

ke 21.06.2017 - Toimitus - Media

Anu Ubaud, YTM, on nimitetty Helsingin Sanomien featuresta, kulttuurista ja lifestylesta vastaavaksi toimituspäälliköksi.

Medialiitto valittaa EU:hun Ylen verkkouutisista

ke 21.06.2017 - Toimitus - Media

Medialiitto pyytää Euroopan komissiota ratkaisemaan, saako julkisia varoja käyttää sellaisten tekstimuotoisten journalististen verkkosisältöjen tuottamiseen, jotka eivät liity julkisen palvelun yleisradio-ohjelmistoihin. Liitto on tehnyt asiasta valtiontukikantelun komissiolle.

Ylen podcasteja Spotifyihin

ti 20.06.2017 - Toimitus - Media

Yle on julkaissut podcastejaan kuunneltavaksi musiikin suoratoistopalvelu Spotifyhin. Spotifyn ladattavia äänitiedostoja eli podcasteja voi kuunnella palvelun mobiilisovelluksen kautta. Kyseessä on tässä vaiheessa vuoden mittainen kokeilu.

Yle vahvistaa riippumattomuuttaan

to 15.06.2017 - Toimitus - Media

Yle tekee uudistuksia toiminnassaan. Muutosten ydin on yhtiön journalistisen riippumattomuuden ja laadun vahvistamisessa. Myös johtamista ja vastuita selkeytetään. Muutokset kytketään yhtiön jatkuvaan kehittämiseen.

Nimitysuutinen: Kaisa Ala-Laurila A-lehtien toimitusjohtajaksi

to 15.06.2017 - Toimitus - Media

A-lehtien liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila on nimitetty 7. elokuuta 2017 alkaen yhtiön toimitusjohtajaksi, kun A-lehtien pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Blomster siirtyy pois yhtiön palveluksesta.

Nimitysuutinen: Jarno Puutio I-Mediat Oy:n liiketoimintajohtajaksi

to 15.06.2017 - Toimitus - Media

Ilkka-Yhtymä Oyj:n hallitus on valinnut I-Mediat Oy:n maakunta- ja kaupunkilehtiliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi insinööri (AMK) Jarno Puution (44) Vaasasta. Puutio toimii tällä hetkellä LähiTapiolan liiketoimintajohtajana vastuualueena suurasiakkaat.

MTV testasi Kainuussa kohdennettua mainontaa

to 01.06.2017 - Toimitus - Media

Digita ja MTV ovat testanneet perinteisen televisiomainonnan ja online-mainonnan yhdistämistä hybridi-tv-ympäristössä erinomaisin tuloksin. Toukokuussa tehdyn testin aikana MTV näytti Kainuun alueella lineaarisen television mainostauoilla perinteisen mainonnan lisäksi online-videomainoksia.

Nelonen Media luottaa televisioon

to 01.06.2017 - Toimitus - Media

Suomalaiset kuluttavat liikkuvaa kuvaa ja audiosisältöjä yhä useammilla päätelaitteilla ja palveluilla. Uudet video- ja audiopalvelut eivät Nelonen Median teettämien tuoreiden televisio- ja audiotutkimusten mukaan vähennä television katseluun ja radion kuunteluun käytettyä aikaa vaan lisäävät kokonaiskulutusta.

Start-up aloittaa puhemediapalvelun Suomessa

to 01.06.2017 - Toimitus - Media

Kotimainen media-alan startup Kieku Labs aloittaa yhteisöllisen puhemediapalvelun Suomessa. Kiekun ydinsisältöä tulee olemaan aiheet liittyen mm. yrittäjyyteen ja yhteiskuntaan, hyvinvointiin ja tosielämän tarinoihin.

Euronews myy neljänneksen amerikkalaisyhtiölle

ke 31.05.2017 - Toimitus - Media

Kansallisten televisioyhtöiden perustama Euroopan katselluin uutiskanava saa amerikkalaisen osakkaan, NBC News'n. Enemmistö yhtiöstä säilyy kuitenin egyptiläisellä liikemiehellä Naguib Sawirisilla. Omistajuudeltaan Euronews on nyt kaikkea muuta kuin eurooppalainen.

Sanoma nimeää kahdeksan mediatrendiä

ke 31.05.2017 - Toimitus - Media

Sanoma on julkaissut Mediatrendit 2017 -raportin. Raportti pureutuu siihen minkälaiset trendit, eli ihmisten käyttäytymistä ja mediamaisemaa muovaavat muutosvoimat ja ilmiöt, vaikuttavat vuonna 2017 suomalaisten mediakäyttöön ja sisältömakuun.

Wake Dynamite uudisti MTV3:n ilmeen

ke 31.05.2017 - Toimitus - Media

MTV on uudistanut Suomen suurimman kaupallisen tv-kanavan MTV3:n yhteistyössä Wake Dynamiten kanssa. Uudistettu kanavailme näkyy MTV3:n kanavalla televisiossa sekä muissa kanavissa erilaisten tunnisteiden muodossa kuten kanavamenut, jatkuu-tunnukset sekä erilaiset graafiset elementit.

Valtionapu MTV:n uutisille ongelmallista

ke 31.05.2017 - Toimitus - Media

Hallituksen päätös kohdentaa valtion tukea kapeasti vain yhdelle mediakanavalle on erittäin ongelmallinen ratkaisu, varoittaa Medialiiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Mediatalot tyrmäävät Ylen aluevaltauksen

ke 31.05.2017 - Toimitus - Media

Medialiitto on pettynyt Yleisradion hallintoneuvoston ennakkoarviointiin Ylen alueellisista verkkouutispalveluista. Yle-veroa ei saa käyttää kilpailun vääristämiseen, liitto sanoo.

Aikakauslehtien digimainonta kasvussa

ti 30.05.2017 - Toimitus - Media

Aikakausmedian tekemän selvityksen mukaan aikakausmediakustantajat myivät digitaalista mainontaa 21,9 miljoonalla eurolla vuonna 2016. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 14 prosenttia. Kasvu jatkui kolmatta vuotta peräkkäin.

Yle aikoo jatkaa alueellista nettiuutisointiaan

ti 30.05.2017 - Toimitus - Media

Yle jatkaa alueellisten verkkouutispalveluiden tarjontaa ja personointipalveluiden kehittämistä. Ylen hallintoneuvoston ennakkoarviointi on valmistunut ja hallintoneuvosto päätti asiasta kokouksessaan 30.5.2017.

Johanna Korhonen vaatii Kivisen erottamista Ylestä

ti 30.05.2017 - Toimitus - Media

Jälkipyykki Ylen päätoimittaja Atte Jääskeläisen erosta jatkuu kiivaana. Nyt mm. Johanna Korhonen vaatii toimitusjohtaja Laurin Kivisen päätä vadille. Toimittaja Johanna Korhonen puhui MTV:n Huomenta Suomi- ohjelmassa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 116 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.