McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Markkinointi ja Mainonta » Uutinen

Verkkomainonta kasvoi eniten, radio vähiten

torstaina 04.11.2004 - Paavo Vasala

Verkkomainonta on kasvanut Suomessa voimakkaimmin tammi-syyskuun aikana, 36,7 prosenttia. Alma Media Oyj:n julkistamassa osavuosikatsauksessa viitataan TNS-Gallupin selvitykseen, jossa todetaan, että television kasvu on ollut toiseksi suurinta, kuitenkin kaukana verkosta. TV-mainonnan kasvu on ollut 8,7 prosenttia.

Aikakauslehtimainonta on kasvanut viisi prosenttia, sanomalehdistö 3,9 prosenttia ja radio 3,2 prosenttia. Koko mediamainonta on kasvanut 5,1 prosenttia tammi-syyskuussa.

Alma kirjasi kolmannella neljänneksellä luokiteltujen internet-palvelujen myynnin kasvua 49 prosenttia.

Yhtiön mukaan mediamainonnan markkinatilanteessa ei ole tapahtunut viime kuukausina mitään merkittäviä muutoksia. Loppuvuoden näkymistä yhtiö kirjoittaa, että “kuluvaa vuotta on leimannut heikko näkyvyys jopa aivan lähikuukausien mediamyynnin kehityksen suhteen. Viimeinen neljännes ei tee poikkeusta tähän.”

Alma Media Oyj:n liikevaihto laski tammi-syyskuussa viisi miljoonaa euroa edellisvuodesta. Liikevaihto oli tänä vuonna 337,2 miljoonaa euroa ja vuotta aiemmin 342,2 miljoonaa euroa. Liikevoitto kasvoi vastaavana aikana 22,1 miljoonasta eurosta 28,7 miljoonaan euroon.

Paavo Vasala

Paavo Vasala

Yhteiskuntatieteiden maisteri, (tiedotusoppi) Tampereen Yliopisto. Työskennellyt toimittajana sanomalehti Kalevassa kunnes perusti viestintätoimiston 1984. Perustanut 1997 tiedotepalvelu Pressi.comin, jonka STT osti 2004. Perustaja ja osakas sekä hallituksen puheenjohtaja Koodiviidakko Oy:ssä vuodesta 2005. Liiketoimintana digitaaliset markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelut, Viidakko-tuotteet, verkkomedian uutisseuranta Webnewsmonitor.com, Somemonitor.com sekä tiedotepalvelu ePressi.com. Wasala Oy:n kautta toimina viestinnän konsultointi ja yrityskehittäminen, rahoitus. Megalon Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja, verkkokauppa.

Edellinen uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää markkinointi & mainontauutisia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16