McDavid polvituet kompressio

Mediaviikko.fi uudistuu ja etsii kumppaneita

sunnuntaina 02.04.2017 - Toimitus

Etusivu » Markkinointi ja Mainonta

Markkinoinnin ja viestinnän palveluiden yhdistäminen esille Markkinointiviestinnän viikolla

pe 11.09.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Digiviestinnän ja -markkinoinnin palvelut yhdistävä Koodiviidakko Oy osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Nimitysuutinen: Kari Heinonen Mainostoimisto Spymin toimitusjohtajaksi

ti 08.09.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Kari Heinonen on nimitetty Mainostoimisto Spym Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2015 alkaen.

Taantuma muuttaa mediamixiä

ti 08.09.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liiton Mainosbarometrin saldokäyrä kääntyi niukasti plussalle kysyttäessä jäsenyritysten markkinointiviestinnän suunnitelmia ensi vuodelle. Kuluva syksy näyttää kuitenkin vaimeammalta, ja monissa yrityksissä leikataan alkuperäisestä budjetista. Medioista kasvun kärjessä on edelleen verkko.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Omnicom Media Group Finlandissa

pe 04.09.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mediatoimistot ToinenPHD ja OMD Finland palkkaavat asiakastyöhön markkinointiarkkitehdit Aarne Töllisen ja Riikka Nikulan. Töllinen työskenteli aikaisemmin Tjäreborgin myynti- ja markkinointijohtajana ja Nikula strategisena suunnittelijana mediatoimisto Dagmarissa.

Nimitysuutinen: Tero Tiainen Omnicomin tuotekehitysjohtajaksi

ma 24.08.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Tero Tiainen on nimitetty mediatoimistokonserni Omnicom Media Group Finlandin digitaalisen tuotekehityksen johtajaksi.

Nimitysuutinen: Jussi Piri johtajaksi Omnicomiin

ke 19.08.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Jussi Piri on nimitetty mediatoimistokonserni Omnicom Media Group Finlandin uuden Data science -yksikön liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Mobiilimainosten näkyvyyteen lisää analytiikkaa

to 09.07.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mobiilibrändimainontaan erikoistunut Widespace tuo markkinoille uuden BrandView-ratkaisun, jolla halutaan varmistaa, että käyttäjä näkee mobiilisivuston tai -sovelluksen mainoksen. Widespacen arvioiden mukaan 94 prosentilla BrandView-kampanjoista oli selvästi paremmat huomioarvot kuin muille vastaavilla kampanjoilla.

Anne Berner eroaa Sopranon hallituksesta

ma 01.06.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Liikenne- ja viestintäministeriksi nimitetty Anne Berner luopuu Soprano Oyj:n hallituksen jäsenyydestä. Hallituksen puheenjohtajaksi nousee yhtiön perustaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Arto Tenhunen.

Brändärit-tv-formaatti sai hopeaa New Yorkissa

pe 22.05.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

TBWA:n, Fremantlen ja MTV:n yhteistyössä kehittämä Brändärit-tv-formaatti palkittiin hopealla arvostetussa One Show'ssa New Yorkissa.

TBWA\Helsinki käänsi kurssinsa ylöspäin

ma 18.05.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

TBWAHelsinki on onnistunut kääntämään toimiston kurssin muutaman matalasuhdanteisen vuoden jälkeen jälleen positiiviseksi. Yrityksen liikevoitto 2014 parani edellisestä vuodesta peräti +60 %, ollen +1,1 M€. Vuosi 2015 on lähtenyt myös liikkeelle hyvin suotuisissa merkeissä, töitä on sisällä ennätysmäärä ja toimisto on pystynyt jo paikkaamaan viime vuoden lopulla menetetyn Veikkaus-asiakkuuden tuottaman aukon uusilla asiakkuuksilla. Lisärekrytointeja on myös parhaillaan käynnissä.

Pääkirjoitus: Digimarkkinointi on matematiikkaa

to 07.05.2015 - Paavo Vasala - Markkinointi & Mainonta

Markkinointi verkossa tuo uusia mahdollisuuksia ja pelastaa firmasi. Digimarkkinointi mullistaa täysin markkinoinnin ja myynnin, koska verkossa kaikki asiat voidaan mitata tarkasti ja monelta kantilta. Printtimaailmassa mainonnan mittarina käytetään vain kaupan ovea: tuleeko asiakkaita vai ei.

Mainostajien Liiton puheenjohtajaksi Tommi Rytkönen

pe 27.03.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Tommi Rytkönen. Varapuheenjohtajina jatkavat Esa Rautalinko, Vaasan Group ja Ulla Savén, Cederroth. Uusina jäseninä aloittavat Pekka Horo, Microsoft, Virpi Paasonen, CWT Finland, Iiro Wester, Valio, sekä Veli-Pekka Ääri, SOK.

Yle yhdistää uutistoimitukset Vaasassa

pe 06.03.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Yle Pohjanmaan ja Yle Österbottenin toimitukset yhdistetään Vaasassa.

Sanoma ostaa lisää Roudan osakkeita

pe 06.03.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Sanoma Media Finland on sopinut nostavansa omistusosuuttaan 25 prosentista 51 prosenttiin suomalaisessa mobiilimarkkinointiin erikoistuneessa Mobiilimarkkinointi Routa Oy:ssä. Roudasta tulee samalla Sanoma Media Finlandin tytäryhtiö.

Verkkoon ja televisioon yhtä paljon mainosrahaa

to 29.01.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Verkkomainonnan panostukset kasvoivat Suomessa yli kymmenen prosenttia. Verkkoon ja televisioon panostetaan nyt yhtä paljon mainosrahaa.

Widespcase sai mainoskakkulapion

to 29.01.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mobiilimainosyhtiö Widespace palkittiin vuoden 2014 mainoskakkulapiolla torstaina 29.1.2015 TNS Gallupin järjestämässä Mainosvuosi 2014 -tilaisuudessa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun palkinto myönnetään digitaalisen mainonnan yritykselle.

Ammattiliittojen härski mainos sai siunauksen

ke 28.01.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainonnan eettinen neuvosto on antanut vapauttavan lausunnon Akavan, SAK:n ja STTK:n Mikä fiilis?! -kampanjasta, jossa miehen reiden päällä oli teksti ”17 senttiä”. Kampanjallaan järjestöt halusivat nostaa esiin miehen ja naisen välisen palkkaeron, jossa ”naisen euro on edelleen 83 senttiä”.

Suomalaiset tykkäävät mainonnasta

to 15.01.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Suomalaiset suhtautuvat edelleen myönteisesti mainontaan, ja kolme neljästä uskoo sen myös luovan lisää työpaikkoja, selviää Mainonnan Neuvottelukunnan IRO Research Oy:llä teettämästä kyselystä.

Pääkirjoitus: Tuttu ilmiö mainosbarometrissä: verkko kasvaa, printti laskee

ti 13.01.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainonnan kehityksessä ilmenee tuttu kaava vuodelle 2015. Verkko kasvaa ja perinteinen media laskee, todetaan Mainostajien Liiton mainosbarometrissä. Barometri edustaa suurimpien mainostajien mielipidettä ja koko mainoskakusta vastaajien osuus on noin viidennes.

Nimitysuutinen: Jonne Saivosalmi Briiffin toimitusjohtajaksi

ke 07.01.2015 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Jonne Saivosalmi aloittaa turkulaisen markkinointiviestintätoimisto Briiffin uutena toimitusjohtajana 15.1.2015.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 32 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.