McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Markkinointi ja Mainonta

Nimitysuutinen: Nimitys Mainostajien liitossa

ke 21.12.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien Liitossa KTM Juha Natunen on 12.12.2016 alkaen nimitetty asiakasvastaavaksi.

Vuoden Huiput uudistuu

ti 20.12.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Luovan suunnittelun kilpailu Vuoden Huiput uudistuu. Kilpailua on kehitetty palvelumuotoilun keinoin yhdessä alan toimijoiden kanssa. Suurimmat muutokset koskevat sarjajakoa sekä uutta Vuoden Huiput -festivaalia.

Adobe satsaa videomainontaan

pe 25.11.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Adobe on ostanut TubeMogulin 540 miljoonan dollarin kauppahintaan. TubeMogul on videomainonnan alusta, jonka avulla yritykset ja mainontaa suunnittelevat ja toteuttavat toimistot voivat suunnitella ja ostaa videomainontaa pöytäkoneille, mobiililaitteille, striimauslaitteille ja televisioon.

Reutersin kuvat Adoben käyttäjille

to 03.11.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Adobe ja Reuters aloittavat yhteistyön, jonka myötä Adobe Stockin käyttäjille avautuu pääsy Reutersin valtavaan kuva- ja videokokoelmaan Creative Cloud -sovellusten kautta. Yhteistyöstä kerrottiin eilen Adobe MAX -konferenssissa San Diegossa.

Grano ostaa painotalo Oy Fram Ab:n

ke 02.11.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Grano Oy on ostanut painotalo Oy Fram Ab:n. Framin kaikki 35 työntekijää jatkavat Framin palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia. Suomessa ja Virossa toimiva Grano työllistää yrityskaupan jälkeen noin 850 ihmistä. Sen liikevaihto tulevalla tilikaudella on lähes 100 miljoonaa euroa.

Avaus ostaa toimiston Ruotsista

ke 02.11.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Avaus Marketing Innovations ostaa ruotsalaisen Actionbase Ab:n. Avauksen henkilöstö Ruotsissa nousee yrityskaupan myötä 40 henkilöön. Avaus-ryhmässä työskentelee kaupan jälkeen yhteensä 150 henkilöä.

Nimitysuutinen: Clarisse Berggårdh Pohjoisranta Burson-Marstellerin toimitusjohtajaksi

ke 26.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Strategiseen viestintään ja maineenhallintaan erikoistuneen Pohjoisranta Burson-Marstellerin uudeksi toimitusjohtajaksi, osakkaaksi ja Burson-Marstellerin EMEA-alueen johtoryhmän jäseneksi on 1.11.2016 alkaen kutsuttu KTM Clarisse Berggårdh.

Nimitysuutinen: TAT palkkasi kokopäiväisen tubettajan

ke 26.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT on vahvistanut nuorille suunnatun viestinnän tiimiään ja palkannut täysipäiväisen tubettajan. Joonas Pesonen eli @pesojoonas on monelle nuorelle entuudestaan tuttu Snapchatin kautta. TATissa hän tubettaa ammatinvalinnasta ja koulutusvaihtoehdoista.

Omnicom perustaa markkinointiteknologian yksikön

ke 26.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Markkinointikonserni Omnicom Media Group lanseerasi viime keväänä mediatoimistojen ToinenPHD:n ja OMD:n jatkoksi data science -yritys Annalectin. Nyt Annalect kasvaa, kun sen yhteyteen perustetaan Risto Jäntin vetämä markkinointiteknologiaan keskittynyt yksikkö.

Käyttäjälähtöiset yritykset menestyvät

ti 25.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Adoben tuore tutkimus osoittaa, että käyttäjälähtöisyyteen ja asiakaskokemukseen panostavat yritykset menestyvät liiketoiminnassaan kilpailijoitaan paremmin. Menestyvät yritykset panostavat sisäiseen osaamiseen ja työkaluihin.

Mainostajien rahaston palkinto Sasu Sorkiolle

ti 25.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainostajien rahaston tämänvuotisen palkinnon on saanut Smile Audiovisualin toimitusjohtaja ja videostrategi Sasu Sorkio. Tärkeimpänä perusteena on hänen kirjoittamansa, vuoden vaihteen jälkeen ilmestyvä tutkimustietoon pohjautuva teos audiovisuaalisten sisältöjen hyödyntämisestä organisaatioiden sisältömarkkinoinnissa.

Tervetuloa Digitaalisen Markkinoinnin Aamuun!

ti 25.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Dataa datasta - tule kuulemaan datalähtöisen markkinoinnin ja markkinoinnin automaation uusista tuulista Koodiviidakon digiaamuun 16.11.2016 klo 9.00-11.00 Hotel Klaus K:n Rakesaliin. Aamiaisen yhteydessä keskustellaan niin markkinoinnin automaation aloittamisesta kuin kehittämisestäkin, ja kuullaan mielenkiintoisia käytännön case-esimerkkejä.

Kauppahalli24 valitsi OMD:n

ti 11.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Ruoan verkkokauppa Kauppahalli24 aikoo kasvaa kilpailijoitaan vauhdikkaammin investoimalla dataohjattuun markkinointiin. Osana uutta stategiaansa he valitsivat markkinoinnin kumppanikseen OMD Finlandin.

Propaganda osti Trust Creative Societyn

ma 10.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Mainos- ja viestintätoimisto Propaganda on hankkinut osake-enemmistön suunnatussa osakeannissa mainostoimisto Trust Creative Societysta. Yritysjärjestelyn myötä syntyy Pirkanmaan suurin markkinointiviestintäkonserni.

Alma Media laatii toimistojen ranking-listan

ma 19.09.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Alma Media käynnistää syksyllä markkinointialan asiakkaiden tyytyväisyyttä ja ostopäätöskriteerejä kartoittavan Vuoden toimisto –tutkimuksen. Markkinointipalveluja ostaville asiakkaille tutkimus antaa tietoa toimistoista ja niiden osaamisesta. Vastaavasti alan toimijat saavat tutkittua tietoa toimintansa kehittämiseen.

Yritysten parhaimmisto esiintyy Markkinoinnin viikolla

ma 19.09.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Markkinoinnin viikkoon kohdistuu tänä vuonna uusia odotuksia, kun vuoden tärkein viestinnän ja markkinoinnin ammattilaistapahtuma siirtyy Wanhasta Satamasta Messukeskukseen. Ohjelmistoon on nyt panostettu kovasti, ja erityisesti digitaalinen viestintä on vahvasti esillä.

Mikael Jungner: Vuorovaikutusteollisuus nostaa Suomen

ma 19.09.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Markkinointiviestinnän viikko uudistui: nimi vaihtui Markkinoinnin viikoksi ja tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Pasilassa 21.–22. syyskuuta. Tapahtuman avaa keskiviikkona 21.9. MTL:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Jungner puheenvuorollaan ”Vuorovaikutusteollisuus nostaa Suomen”.

Koodiviidakko lanseeraa interaktiivisen asiakaspolun

ma 19.09.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän yritys Koodiviidakko Oy osallistuu kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnattuun Markkinoinnin viikko -tapahtumaan. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa 21.–22.9.2016. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakko Oy:ssä

pe 16.09.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Suomen johtava digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluita kehittävä sekä myyvä Koodiviidakko Oy on tehnyt useita nimityksiä myyntitehtäviin.

TNS Gallup on jatkossa Kantar TNS

la 10.09.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Konsulttiyritys Kantar uudistaa brändiään. Kantarin brändejä ovat mm. Kantar TNS, Kantar Media, Kantar Millward Brown, Kantar Health ja Kantar Retail.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 32 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.