McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Kirjat ja Lehdet

Nimitysuutinen: Veli-Pekka Matilainen Talentumin kirjojen ja lakikoulutuksen myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi päälliköksi

pe 17.09.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Veli-Pekka Matilainen tulee Talentumiin Gummeruksen myyntipäällikön tehtävästä.

Suomalaisen Flowmanin ePaper iPadiin

ti 14.09.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Sanomalehtien teknisen valmistuksen automatisointiin erikoistunut suomalainen Flowman Oy on kehittänyt teknologian, jolla lehdet siirretään sähköiseen julkaisuun iPadiin.

Nimitysuutinen: Maria Romantschukista Tammen viestintäpäällikkö

ma 30.08.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kustannusosakeyhtiö Tammen viestintäpäälliköksi on nimitetty 1.9.2010 alkaen Maria Romantschuk

Ruotsalainen dekkarikirjalija Jens Lapidus tekee rahaa omalla kustantamollaan

pe 13.08.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Ruotsalainen menestyvä dekkarikirjailija Jens Lapidus tekee omintakeista historiaa julkaisemalla kirjansa oman kustantamonsa kautta. Jo ensimmäisen vuoden aikana hän on jättivoiton menestyskirjoillaan.

Äänikirjat yleistyvät

pe 23.07.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kesälomalla on aikaa lukea, ja mikä parasta, myös kuunnella kirjoja. Dekkarista voi nauttia vaikkapa laiturinnokassa, ja lapsiperheen automatkan pelastaa Koiramäen seikkailut.

AP24.fi myy toimittajien juttuja medialle

to 24.06.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Uutisten ja artikkelien hankinta mediassa siirtyy myös Suomessa yhä enemmän ostopalvelujen varaan. Suuntaus on globaali. Suomessa tähän tarpeeseen vastaa artikkelipalvelu AP24.fi, joka välittää verkkosivujen kautta freelance-toimittajien ja asiantuntijoiden aineistoa tiedotusvälineille.

Vanhoille lehtikuville uusi arkisto Museoviraston yhteyteen

pe 28.05.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Museovirasto ja Suomen valokuvataiteen museo ovat käynnistäneet opetusministeriön rahoituksella kansallisen journalistisen kuva-arkiston perustamishankkeen

"Aavikon kukka" pokkarilistan kärkeen

pe 07.05.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Suomen Pokkarilistan kärkipaikoilta löytyy huhtikuussa kaksi parhaillaan elokuvateattereissakin pyörivää teosta. Uutuuspokkareita listalle nousee kolme.

Pienet sanomalehdet lisäsivät levikkiään viime vuonna

pe 07.05.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Sanomalehdistä kappalemääräisesti eniten levikkiään kasvattivat Ylöjärven Uutiset, Vihreä Lanka, Rannikkoseutu, Kalajoen Seutu ja Raahen Seutu. Luvut ilmenevät Levikintarkastuksen viime vuoden raportista.

JSN haluaa suitsia lainaamista nettikirjoituksissa

pe 07.05.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Jos viestin ei mainitse lainauksensa lähdettä, se rikkoo Journalistin ohjeita. Lähde pitää mainita aina selkeästi. Lähteen merkitystä tulee erityisesti korostaa, jos toiselta lainattua sisältöä ei täydennetä lainkaan omalla tiedonhankinnalla, Julkisen Sanan Neuvosto ohjeistaa.

Dialogi sai Valion lehden teon

to 11.03.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

A-lehtien omistama Markkinointiviestintä Dialogi Oy on kilpailutuksen jälkeen saanut kustannettavakseen Valion kolme kertaa vuodessa ilmestyvän uuden kansainvälisen henkilöstölehden.

Journalistiliiton pääsihteerin tehtävä lakkaa

pe 26.02.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Journalistiliiton pääsihteeri Eila Hyppönen siirtyy maanantaina 1.3.2010 eläkkeelle palveltuaan Suomen journalistikuntaa viidellä vuosikymmenellä. Liitto lopettaa pääsihteerin tehtävän.

Tammi uskoo kirjojensa vientiin

to 11.02.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kustannusosakeyhtiö Tammi uskoo suomalaisen kirjallisuuden viennin kasvuun ja panostaa kirjailijoidensa kansainväliseen menestykseen solmimalla yhteistyösopimuksen käännösoikeuksien myyntiin erikoistuneen Elina Ahlbäck Literary Agencyn kanssa.

Nimitysuutinen: Maija Kuusi Otavan uudeksi myynti- ja markkinointijohtajaksi

pe 05.02.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Maija Kuusi siirtyy Otavaan Sandrew Metronome Distribution Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

LOISTO-brändi Suomen Pokkaritukku Oy:lle

ti 02.02.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Neljän suurimman kustantamon omistama Taskukirja Loisto Oy myy LOISTO-tavaramerkin pääjakelijalleen Suomen Pokkaritukku Oy:lle. Kaupan myötä Taskukirja LOISTO Oy:n liiketoiminta loppuu.

Kirjamyynti laski vuonna 2009

ma 01.02.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirjakauppojen kirjamyynti jäi viime vuonna 2,5 % edellisestä vuodesta. Kaunokirjojen myynti oli hieman edellisvuotta parempi. Lasten- ja nuortenkirjojen kirjakauppamyynti jäi selvästi edellisvuodesta, tietokirjojen tilannetta paransi hyvin sujunut joulukauppa.

Nimitysuutinen: Pasi Vainio Otavan toimitusjohtajaksi

ti 15.12.2009 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kauppatieteiden maisteri Pasi Vainio, 50, on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan toimitusjohtajaksi.

Ruotsi kirjamessujen teemana

ke 21.10.2009 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Helsingin kirjamessut kokoaa kauno- ja tietokirjailijat, tutkijat, tiedemiehet, poliitikot ja monet muut Helsingin Messukeskukseen neljäksi päiväksi. Teemamaa Ruotsi osallistuu tapahtumaan 27 näytteilleasettajan ja yli 30 esiintyjän voimin.

Pokkarimyynti jatkaa kasvuaan - Stieg Larsson kärjessä

to 02.07.2009 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirjakauppojen pokkarimyynti jatkaa kasvuaan. Myynti tammi—toukokuu 2009 on ollut noin 10 % suurempi kuin viime vuoden vastaavalla jaksolla. Vuoden suosikkeja ovat olleen Stieg Larssonin trilogian kaksi ensimmäistä osaa Miehet jotka vihaavat naisia sekä Tyttö joka leikki tulella, joita molempia on myyty jo yli 20.000 kpl.

Nimitysuutinen: Talentumissa johtajanimitys

ti 02.06.2009 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Talentumin kirja- ja koulutusliiketoiminnoista vastaavaksi johtajaksi on 2.6.2009 alkaen nimitetty oikeustieteen kandidaatti Katja Hollmén (os. Pätiälä).

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.