McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Kirjat ja Lehdet

Nimitysuutinen: Hannu Kataja Kuntalehden päätoimittajaksi

ti 28.06.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

KL-Kustannus Oy:n toimitusjohtajaksi ja Kuntalehden päätoimittajaksi on nimitetty VTM Hannu Kataja 28.6.2011 alkaen. Viimeiset pari vuotta Kataja on vastannut kunta-alan verkkotelevision, KuntaTV:n kehittämisestä ja toiminnasta.

Nimitysuutinen: Kirsi Höltästä Alman Helsingin toimituksen esimies

ti 28.06.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirsi Hölttä on nimitetty Alma Median Helsingin toimituksen esimieheksi. Hölttä on 39-vuotias valtiotieteen maisteri. Hän on työskennellyt Helsingin toimituksessa sen perustamisvuodesta 2007 lähtien.

Nimitysuutinen: Sauli Asikainen Calcus Oy:n toimitusjohtajaksi

ma 27.06.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Yrityskuvan ja työnantajaimagon rakentamiseen erikoistunut Calcus Kustannus Oy nimittää Sauli Asikaisen yrityksen toimitusjohtajaksi.

Kirjakauppiaiden ja kustantajien Vuoden kirjateko Ei kirjan arvonlisäveron korotukselle -kampanjalle

to 26.05.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirjan alv on Suomessa nykyisin 9 %, ja se on eurooppalaisittain korkea. Muualla Euroopassa on ollut suuntaus laskea kirjan alv:tä eikä nostaa verokantoja.

Vuoden 2011 Kultasulka: Digitaalinen jalanjälki

pe 13.05.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n järjestämässä Kultasulka-kirjoituskilpailussa palkittiin tänä vuonna neljä teosta: kolme kirjaa ja yksi blogi. Shortlistalle nousi yhdeksän teosta, joista tuomaristo valitsi pitkän pohdinnan jälkeen kilpailussa palkittavat.

Sanoma myy WSOY:n Bonnier-konsernile ja ostaa Tammi Oppimateriaalit -liiketoiminnan

pe 29.04.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kaupan toteutuessa Sanoma luopuu yleisen kirjallisuuden liiketoiminnastaan. Kauppa arvioidaan saatavan päätökseen syksyllä.

Alma lopettaa Porin kirjapainon

to 14.04.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Alma Media aloittaa paino- ja jakelutoimintansa kehittämis- ja tehostamisohjelman ja suunnittelee painotoiminnan lopettamista Porissa tammikuussa 2012

Kauppalehdellä roima levikin lasku

to 14.04.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Alma Media -konserniin kuuluvan Kauppalehden uusi LT-levikki 2010 on 70 118 kappaletta. Levikki laski vuoden 2009 tasolta (78 731), yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Pääkirjoitus: HS uskoo journalismiin - oikea linja

pe 08.04.2011 - Paavo Vasala - Kirjat & Lehdet

Helsingin Sanomat on saanut uuden päätoimittajan, Riikka Venäläisen, joka Mediaviikon haastattelussa valaa uskoa journalismiin. Lukijat ovat ansainneet sen, hän sanoo. Jonkun pitää ajatella, tiivistää ja analysoida sitä valtavaa informaatiovirtaa, joka netistä ja TV-kanavilta pursuaa tajuntaamme 24/7. Vain pitkälle koulutetut ammattitoimittajat pystyvät käsittelemään tätä jättimäistä tietomassaa niin, että siitä löytyy olennainen. Tässä on HS:n tilaisuus, jonka se tuntuu käyttävänkin.

HS:n uusi päätoimittaja Riikka Venäläinen: Laatujournalismilla on kysyntää

pe 08.04.2011 - Paavo Vasala - Kirjat & Lehdet

Helsingin Sanomien päätoimittajaksi nimitetty Riikka Venäläinen uskoo laatujournalismiin. Mediaviikon haastattelussa hän sanoo, että journalisteilta vaaditaan lisää ajattelua ja näkemystä, kun sähköinen kansainvälinen uutiskilpailu kiristyy.

Väli-Suomen lehtien yhteistyö laajenee sähköiseen mediaan

ke 23.03.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Mediatalo Esan toimitusjohtaja Jukka Ottela kiittää yhteistyötä Väli-Suomen sanomalehtien kanssa ja uskoo sen laajenevan sähköiseen mediaan. Kyse on kuitenkin enemmän kustannusten jakamisesta ja yhteisestä kehitystyöstä, jonka hedelmät näkyvät lukijoille, katsojille ja kuulijoille entistä kattavampana uutisointina, jossa on vahva paikallinen kärki, hän sanoo.

Rautaruukin lehdet Dialogiin

ti 08.03.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

A-lehtien Markkinointiviestintä Dialogi Oy on saanut kustannettavakseen Rautaruukki Oyj:n asiakas- ja sidosryhmälehden, Inlinen, sekä sisäisen lehden, Inton. Molemmat lehdet ilmestyvät kolme kertaa vuodessa kuudella eri kielellä.

HBL testaa kiinalaista lukulaitetta Ahvenanmaalla

ti 08.03.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Huvfudstadsbladetin testaus kiinalaisessa Hanvon B10 -lukulaitteessa alkaa Ahvenanmaalla. Avoimella alustalla toimiva Windows-pohjainen lukulaite kilpailee iPadin kanssa. Testi kestää pari kuukautta. Mukana on 25 käyttäjää.

Talentum aloittaa sähköisten bisneskirjojen myynnin

pe 04.02.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Talentumin sähkökirjat julkaistaan epub–formaatissa ja niitä voidaan lukea useimmilla markkinoilla olevilla lukulaitteilla. Hinnat ovat lähellä painettuja kirjoja.

Nimitysuutinen: Tarja Kopra Kustannusosakeyhtiö Otavan viestintäpäälliköksi

ma 17.01.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Samassa yhteydessä tiedotuspäällikkö Nora Varjama on nimitetty Like Kustannus Oy:n viestintäpäälliköksi.

Nimitysuutinen: Tuula Korte jatkaa Kirjakauppaliiton puheenjohtajana

to 04.11.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Tuula Korte on kolmannen polven kirjakauppias Turun Kansallisesta Kirjakaupasta.

Sähköisen kirjan tulevaisuuteen uskottiin kirjamessuilla

ma 01.11.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Helsingin kirjamessuilla esiteltiin viikonvaihteessa ensimmäistä kertaa sähköistä kirjaa. TNS Gallupin tekemän kävijätutkimuksen mukaan puolet (51 %) vastanneista uskoi viiden vuoden sisällä sähköisen kirjan tulevan painetun kirjan rinnalle.

Sofi Oksanen: Kirja-ala näkee turhia mörköjä digitaalisuudessa

pe 29.10.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

"Olen varsin kyllästynyt digitaalisen vallankumouksen herättämiin mörköihin kirja-alalla, suoranaiseen hysteriaan", sanoi menestyskirjailija Sofi Oksanen Helsingin kirjamessujen avauspuheessaan. Lukemiselle ja kirjoittamiselle ei ole tapahtunut mitään pahaa. Ihmiset lukevat yhä ja tulevat lukemaan yhä enemmän, oli sitten käyttöliittymä mikä hyvänsä. Tarvitaan vain hyvä tarina. Ja hyvä tarina ei synny hokkuspokkuskeinoin, vaan tismalleen samoin keinoin kuin satoja vuosia sitten, hän totesi.

Leena Lehtolaista myyty jo 19 maahan

ke 27.10.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Leena Lehtolaisen teoksia on myyty maailmanlaajuisesti jo yli puolitoista miljoona kappaletta, ja lisää on luvassa, kun Leenan saksalainen kustantaja Rowohlt julkaisee Henkivartija -sarjan debyytin tulevana talvena. Näiden lisäksi Lehtolaisen dekkareita tullaan jo aiemmin tehtyjen kauppojen mukaisesti julkaisemaan mm. Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Venäjällä, Turkissa ja Puolassa. Kaiken kaikkiaan Leena Lehtolaisen tuotantoa käännetään jo 19 kielelle.

Nimitysuutinen: Mika Koivula Gummerus Oy:n digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi

to 23.09.2010 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Koivula vastaa sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä Gummeruksen perinteisen kirjatarjonnan rinnalle.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.