McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Kirjat ja Lehdet

Taideyliopisto perusti oman lehden

ma 02.09.2013 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Taideyliopisto on perustanut oman lehden IssueX. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Helprintille EU:n ympäristömerkki

pe 08.02.2013 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Mikkeliläinen syväpainotalo Helprint on saanut oikeuden painaa EU-ympäristömerkittyjä painotuotteita ensimmäisenä eurooppalaisena painotalona. EU-ympäristömerkki on Euroopan unionin virallinen ympäristömerkki ja voimassa kaikissa jäsenmaissa.

Sähkökirja avaa uusia mahdollisuuksia

pe 11.01.2013 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirjan sähköinen muoto ja jakelu avaavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luovan talouden liiketoiminnalle. Rajana ovat vain mielikuvitus ja lukijoiden vaatimukset. Toisin kuin painetun kirjan kohdalla voidaan sähkökirjaa myydä määräajaksi. Tämä antaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi kurssikirjastoille tai oppilaitoksille, joissa kirjoja tarvitaan runsaasti vain tietyn kurssin ajan ja sitten tarvetta ei juuri ole. Suomen Kustannusyhdistys on uudistanut sivustonsa, jossa ohjeistetaan sähkökirjojen tekoon.

Kirja käy kaupaksi

pe 21.12.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Joulun kirjamyynti kasvaa viime vuodesta. Tänä vuonna joulupakettiin kääritään ennätysmäärä hyvää kotimaista kaunokirjallisuutta. Joulun ylivoimainen myyntimenestys on Finlandia-voittaja Ulla-Lena Lundbergin Jää, joka uhkasi jo loppua joistakin kaupoista ennen lisäpainoksen valmistumista.

Viestintätoimisto muuttui kustantamoksi

to 01.11.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Toimittaja ja tietokirjailija Tarja Raninen (54) muutti viestintätoimistonsa pienkustantamoksi vuoden 2012 alussa. Vuosi lähestyy loppuaan ja kymmenen ensimmäistä kirjaa on jo markkinoilla.

Kotimaisia uutuskirjoja sähkökirjoiksi

pe 12.10.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kotimaisia uutuuskirjoja tarjotaan nyt myös sähkökirjoina, tosin vain kokeiluna ebib-kirjaston kautta. HelMet-kirjaston asiakkaat voivat osallistua sähkökirjakokeiluun. Ebib avataan asiakkaiden käyttöön 15.10.2012 ja se on avoinna vuoden 2012 loppuun. Ebib e-kirjaston kautta asiakkaat voivat lukea sähkökirjoja uudella tavalla: teoksen voi lukea helposti suoraan selaimessa ilman erillisten lukuohjelmien lataamista. Myös perinteinen kirjan lataaminen koneelle ja lukeminen offline-tilassa on mahdollista.

Nimitysuutinen: Lasse Heikura Ecapainon myyntipäälliköksi

pe 24.08.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Lasse Heikura on nimitetty lahtelaisen Ecapainon myyntipäälliköksi.

Oululainen Flowman sai merkittävän kaupan Kiinassa

ti 14.08.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Phoenix Publishing and Media Group valitsi Flowmanin Virtual Prepress ja Virtual Front Desk ratkaisut työnkulkuun ja online-asiointiin uudessa kirjapainoalan tuotantolaitoksessaan Nanjingissa. Kokonaisuus pitää sisällään reaaliaikaisen prosessin seurannan sekä konsernin sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Se automatisoi kaikki prepress-työvaiheet jonka ansiosta saadaan eliminoitua useita virhemahdollisuuksia tuotantoprosessissa.

iPad-kirja suosittua lukemistoa

pe 13.07.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

iPad-kirja kiinnostaa lukijoita. Yritysviestinnän ohjelmistopalvelujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut Koodiviidakko Oy on julkaissut uusitun version suositusta Sähköpostimarkkinoinnin oppaasta. Opas on saatavilla ilmaisena e-kirjana, niin iBookstoressa kuin pdf-muodossa verkossakin. Oppaan on ladannut jo yli 5000 kiinnostunutta.

Presidentti Tarja Halonen päättää Finlandia-palkinnon saajan

pe 27.04.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Suomen Kirjasäätiö on nimittänyt myös lautakunnan, joka valitsee enintään kuusi romaania palkintoehdokkaaksi.

Kiitos kirjasta -mitali Katja Ketulle teoksesta Kätilö

ti 24.04.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Palkinto jaettiin maanantaina 23.4.2012 Akateemisessa Kirjakaupassa, jossa juhlitaan Kirjan ja Ruusun päivää.

Tuomas Kyrö vuoden 2012 Kirjan ja ruusun päivän kirjailijaksi

to 12.04.2012 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirjailija Tuomas Kyrön uusin teos Miniä julkaistaan Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.2012. Kirja ilmestyy erikoispainoksena, ja se on saatavissa vain Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.

Nimitysuutinen: Tiina Ristola Egmont Kustannuksen lasten- ja nuortenkirjojen, pelien ja puuhatuotteiden yksikön johtajaksi

ke 14.12.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

KTM Tiina Ristola (39) on nimitetty Egmont Kustannus Oy Ab:ssa johtamaan yksikköä, jonka monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat lasten- ja nuortenkirjat, väritys- ja puuhakirjat, musiikkisadut, pelit ja palapelit, lelut sekä askartelutarvikkeet.

Amer Sportsin Next voittoon kansainvälisessä aikakauslehtikilpailussa

pe 04.11.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Amers Sportsin sidosryhmälehti Next on voittanut Folio-lehden järjestämässä Eddie ja Ozzie -aikakausilehtilehtikilpailussa sarjan Best redesign, b-to-b. Next-lehden tuottaa Alma Media -konserniin kuuluva Alma 360.

Nimitysuutinen: Nimitys Talentumissa

to 03.11.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

OTK, HuK Juha Nurro (32) on nimitetty 1.11.2011 alkaen ammattikirjojen vastaavaksi kustannuspäälliköksi. Hän on tätä ennen toiminut juridiikan ja bisneskirjojen vt. kustannuspäällikkönä sekä kustannustoimittajana.

Parhaat paikallislehdet nimetty

to 03.11.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Sanomalehtien Liitto on valinnut vuoden 2011 parhaat paikallislehdet. Ne ovat Laukaa-Konnevesi, Kankaanpään Seutu, Valkeakosken Sanomat ja Nya Åland.

Sanoma Magazines uusii lehtivalikoimaansa - väkeä vähennetään

ke 02.11.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Aikakauslehtikustantaja Sanoma Magazines keskittää voimavarojaan johtavien lehtibrändiensä kehittämiseen ja uuslanseerauksiin. Nykyinen valikoima supistuu neljällä lehdellä.

Alma Media kokoaa maakuntalehdet yhteen liiketoimintayksikköön

ti 01.11.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Alma Media konsernin alue- ja paikallislehdet yhdistetään yhteen liiketoimintayksikköön. Muutos yhdistää nykyiset Aamulehden, Satakunnan Kirjateollisuuden, Suomen Paikallissanomien ja Pohjois-Suomen Median liiketoimintayksiköt.

Sähköinen kirja yleistyy Suomessakin

ma 31.10.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Helsingin Kirjamessujen kävijöistä 21 % on lukenut sähköistä kirjaa. Kuusi prosenttia kertoo omistavansa lukulaitteen, kertoo TNS Gallupin kävijätutkimus.

Tammen sähköinen kuvakirja AppStoreen ja Android Marketiin

ti 30.08.2011 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Tammi, Bonnier Kirjat, Tapisodes Ltd. ja Muste ja Valo Oy julkaisevat Tammen ensimmäisen sovellusmuotoisen sähköisen kuvakirjan Alpo löytää Alman. Se on eKirja-sovellus Apple- ja Android-laitteille ja se on myynnissä AppStoressa ja Android Marketissa.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.