McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Kirjat ja Lehdet

Mediaviikko.fi uudistuu ja etsii kumppaneita

su 02.04.2017 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Mediaviikko.fi uudistuu. Julkaisemme piakkoin uudistuneen Mediaviikon, joka tarjoaa kiinnostavaa sisältöä media-, viestintä- ja markkinointi-alalta. Haemme mukaan asiantuntijoita kirjoittajiksi ja bloggaajiksi sekä kaupallisiksi yhteistyökumppaneiksi. Jos Sinua kiinnostaa osallistua mediataloista tai ketjuista riippumattoman Mediaviikon asiantuntijakirjoittajaksi, ota yhteys.

Forbes-talouslehti aloittaa Suomessa suomeksi

la 01.04.2017 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Forbes ryhtyy julkaisemaan maailman tunnetuinta talouslehteään myös Suomessa, suomeksi. Lehteä kustantaa lisenssillä SK Media Finland Oy. Suomen toimitusta johtavat kokeneet taloustoimittajat Jouko Marttila ja Hannu Vuola.

Uusia julkaisuja Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalissa

pe 17.03.2017 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalit järjestetään tulevana viikonvaihteena. Arktinen Banaani julkistaa tapahtumassa Aura Ijäksen ja Pekka A. Mannisen ”erilaisen lastenkirjan” Pottakylän lapset.

Otava ostaa Kustannusosakeyhtiö Nemon

ke 12.10.2016 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Otava ostaa Kustannusosakeyhtiö Nemon. Nemo on vuonna 1997 perustettu yleiskustantamo, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista lasten ja aikuisten tietokirjoista.

Otava julkaisee Sixten Korkmanin uuden kirjan

ma 24.08.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Otava julkaisee lokakuussa 2015 professori Sixten Korkmanin kirjan talouden kriiseistä ja opillisista kiistoista. Väärää talouspolitiikkaa -kirjassa Korkman pureutuu siihen, miksi taloudesta ja talouspolitiikasta vallitsee erilaisia ja ristiriitaisia käsityksiä. Miksi jotkut vaativat elvytystä työttömyyden torjumiseksi, toiset taas leikkauksia budjettivajeen supistamiseksi?

Aikakauslehdet heräävät digimainontaan

ke 17.06.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kansainvälisissä tutkimuksissa on jo vuosia seurattu aikakauslehtimainonnan kehitystä rinnakkain sekä printissä että digissä. Alan maailmanjärjestö FIPP:n uusimmassa World Magazine Trends -julkaisussa ennustetaan, että aikakauslehtien yhteenlaskettu mediaosuus kasvaa selvästi vuoteen 2016 mennessä.

Kustantajat valmiita opetusmateriaalin digitalisaatioon

pe 29.05.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Suomen Kustannusyhdistys kiittää, että hallitus on ottanut asiakseen johtaa Suomen koulutuksen, osaamisen ja modernin oppimisen kärkimaaksi ja luvannut asettaa yksityiskohtaiset mittarit tavoitteiden saavuttamiseksi. Kustannusyhdistys toivoo, että tulevissa toimenpideohjelmissa tarkentuvat sekä aikataulu että toteutusjärjestys siitä, miten hallitusohjelman digitaalisia oppimisympäristöjä ja opettajien koulutusta kehitetään.

Alma Media myy Koti-Lapin

pe 10.04.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Alma Median tytäryhtiö Alma Media Kustannus Oy neuvottelee Kemijärvellä ilmestyvän Koti-Lappi-kaupunkilehden myymisestä SLP Kustannus Oy:lle. Kauppa on tarkoitus saada päätökseen 1.5.2015 mennessä.

Bazarin kirjasyksy entistä kattavampi

ke 01.04.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kirjan vuosi 2015 on jo nyt näyttänyt, että kirja elää ja voi hyvin. Bazar tuo tulevana kesänä ja syksynä kiinnostavan kattauksen sekä käännettyä että kotimaista kirjallisuutta. Tarjolla on hyytävää jännitystä, kiehtovia lukuromaaneja, elämyksellisiä tietokirjoja ja kauniisti kuvitettu joulutarina. Mukana on sekä vanhoja suosikkeja että aivan uusia tekijöitä.

Runeberg-palkinto Joni Skiftesvikille

to 05.02.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Vuoden 2015 Runeberg-kirjallisuuspalkinto on myönnetty Joni Skiftesvikille romaanista Valkoinen Toyota vei vaimoni.

Tiina Raevaaran kirja saa kiitosta

to 05.02.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Runeberg –palkinnon 2011 saanut kirjailija Tiina Raevaaran uutuusromaani Yö ei saa tulla on saanut hienon vastaanoton mediassa. Tiina Raevaaran romaani Yö ei saa tulla julkaistiin viikko sitten ja se on saanut hienon vastaanoton eri medioissa.

Ubiikki tuottaa Otavalle digitaalisia oppiaineistoja

pe 23.01.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Kustannusosakeyhtiö Otava ja Ubiikki Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen digitaalisen oppimateriaaliliiketoiminnan kehittämiseksi.

Kustannusosakeyhtiö Otava täyttää tänä vuonna 125 vuotta

ke 07.01.2015 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Hannes Gebhard ja Eliel Aspelin-Haapkylä perustivat Kustannusosakeyhtiö Otavan 1890. Yhtiön tavoitteena oli korkeatasoisen suomenkielisen kirjallisuuden kustantaminen ja levittäminen.

"Putinin väkeä - Venäjän hiljainen enemmistö" vuoden paras tietokirja

pe 31.10.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Toimittaja Kalle Kniivilän PUTININ VÄKEÄ – VENÄJÄN HILJAINEN ENEMMISTÖ on voittanut 2014 Kanava-palkinnon.

Frankfurt heijastuu kirjamessuilla

pe 24.10.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Frankfurtin kirjamessut heijastuvat Helsingin Kirjamessuihin tuoden sinne paljon kirja-alaan, kustantamiseen ja kirjailijan työhön sekä kääntämiseen liittyvää ohjelmaa. Kirjamessuihin osallistuu 338 yritystä.

M-Brain osti konsulttifirma GIA:n

to 04.09.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

M-Brain Oy on ostanut Global Intelligence Alliance Group Oy:n (GIA) koko osakekannan. Myyjinä ovat CapMan Oyj:n hallinnoimat rahastot sekä GIA:n toimiva johto ja joukko muita henkilöosakkaita.

Postitoimilupa Alma Manu Oy:lle

to 04.09.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Valtioneuvosto on myöntänyt Alma Manu Oy:lle toimiluvan kirjelähetyksiä koskevaan postitoimintaan pääosin Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Nimitysuutinen: Mikko Ilomäki Libris Oy:n toimitusjohtajaksi

ma 11.08.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Libris Oy:n toimitusjohtajaksi 18.8. lähtien on nimitetty Mikko Ilomäki. Nykyinen toimitusjohtaja Pekka Syvälahti jatkaa kirjapainon hallituksen jäsenenä.

Uusia aikakauslehtiä tänä vuonna jo 14

ke 18.06.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Tämän vuoden alusta uusia aikakauslehtinimikkeitä on syntynyt 14. Kysyntä uusille ja tietyille kohderyhmille suunnatuille lehdille on jatkunut. Nyt tulokkaita on lähes yhtä paljon kuin viime vuonna vastaavaan aikaan, jolloin uutuuksia oli 17.

Suomalaisen Kirjakaupan Ossi Valpio vuoden libristi

ke 28.05.2014 - Toimitus - Kirjat & Lehdet

Ossi Valpio Suomalaisesta Kirjakaupasta on valittu vuoden 2014 libristiksi. Palkinnon myöntävät Libro ry, Kirjavälitys Oy ja Kirjakauppasäätiö. Libristi-nimike edellyttää kirjakauppa-alan ammattitutkinnon suorittamista.

1 2 3 4 5 6 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.