McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet » Uutinen

Etuovi.com iskee Jokakoti.fi-palveluun ilmaistarjonnalla

tiistaina 06.03.2012 - Internet - Toimitus

Alma Media -konserniin kuuluva asuntokaupan verkkopalvelu Etuovi.com lanseeraa veloituksettoman Listaus-palvelun kiinteistönvälittäjille ja elinkaarihinnoittelun yksityisille asunnon myyjille nykyisten ilmoitteluvaihtoehtojen rinnalle.

Uudessa Listaus-palvelussa jokainen kiinteistönvälittäjä voi listata myytävät asuntonsa veloituksetta Etuovi.comiin. 

"Mielestämme kiinteistönvälittäjää käyttävän asunnonmyyjän täytyy pystyä luottamaan siihen, että hänen kotinsa löytyy kaikista merkittävistä asuntokaupan verkkopalveluista", kertoo liiketoimintajohtaja Heikki Huttunen Alma Mediapartners Oy:stä.

Asuntoaan myyville kuluttajille elinkaarihinnoittelu

Etuovi.com avasi vuoden 2011 lopussa verkkopalvelunsa yksityisille asunnon myyjille. Nyt Etuovi.com tarjoaa asuntoaan itse myyville kuluttajille ensimmäisenä Suomessa elinkaarihinnan asuntoilmoitteluun. Kuluttaja voi markkinoida asuntoaan verkkopalvelussa kiinteällä hinnalla niin pitkään, että se menee kaupaksi.

Jos kuluttaja ei saa asuntoaan myytyä Etuovi.comin kautta, Etuovi.com maksaa ilmoitushinnan takaisin siinä tapauksessa, että kuluttaja on tehnyt toimeksiantosopimuksen kohdeilmoittelua Etuovi.comista ostavan kiinteistönvälittäjän kanssa.

 

Toimitus

Edellinen uutinen Seuraava uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää Internet-uutisia

1 2 3 4 5 6 7 8