McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet » Uutinen

Dow Jones ostaa web-sivuston 520 miljoonalla

maanantaina 15.11.2004 - Paavo Vasala

Amerikkalainen mediayhtiö Dow Jones ostaa CBS.MarketWatch-websivustot 520 miljoonalla dollarilla. Sivustot ovat keskittyneet online-talousuutisiin ja taloustiedon tarjoamiseen kuluttajille.

MarketWatchin nopeasti kasvaneet ilmoitusmyyntitulot käynnistivät syksyn kuluessa kilpailun Nasdaq-listatun yhtiön ostamisesesta. Muut tarjoajat olivat New York Times ja Yahoo.
MarketWatchin liikevoitto kolmannella vuosineljänneksellä hyvin sujuneen myynnin ansiosta olivat kaksinkertaistuneet.

Ostajan päätuote on talousalan sanomalehti The Wall Street Journal, joka ei ole tähän mennessä ollut kiinnostunut mainosten myyntiin perustuvasta Internet-liiketoiminnasta. Yhdysvalloissa nettimainonta on kovassa kasvussa.

MarketWatch Inc. perustettiin vuonna 1997. Yhtiön suurimmat sijoittajat ovat Viacom ja Pearson. Suurin omistaja on emoyhtiö Financial Times, jonka osuus osakkeista on 23 prosenttia.

Lisää tietoja http://cbs.marketwatch.com/news

Paavo Vasala

Paavo Vasala

Yhteiskuntatieteiden maisteri, (tiedotusoppi) Tampereen Yliopisto. Työskennellyt toimittajana sanomalehti Kalevassa kunnes perusti viestintätoimiston 1984. Perustanut 1997 tiedotepalvelu Pressi.comin, jonka STT osti 2004. Perustaja ja osakas sekä hallituksen puheenjohtaja Koodiviidakko Oy:ssä vuodesta 2005. Liiketoimintana digitaaliset markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelut, Viidakko-tuotteet, verkkomedian uutisseuranta Webnewsmonitor.com, Somemonitor.com sekä tiedotepalvelu ePressi.com. Wasala Oy:n kautta toimina viestinnän konsultointi ja yrityskehittäminen, rahoitus. Megalon Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja, verkkokauppa.

Edellinen uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää Internet-uutisia

1 2 3 4 5 6 7 8