McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet

Sosiaalisen median tuotearvostelut vaikuttavat ostopäätökseen

ti 30.08.2011 - Toimitus - Internet

Entistä tärkeämpää verkosta ostajalle on muiden kävijöiden tuotearvostelut sekä se, mitä tuotteesta tai yrityksestä puhutaan sosiaalisessa mediassa. Peräti yhdeksän kymmenestä suomalaisesta lukee toisten kuluttajien arvosteluja ennen tuotteen ostamista.

Bloggarit tekivät lapsiystävällisen Helsinki-oppaan

la 20.08.2011 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Philips AVENT pyysi bloggaavia pienten lasten vanhempia laatimaan lapsiystävällisen Helsinki-oppaan yhdessä lukijoidensa kanssa. Kesän aikana järjestetyn Helsinki Baby City Guide -blogikilpailun voittoon kiri Visuaalisesti Vaativa. (http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/)

Zeeland uudistaa Blue1:n verkkosivut

ti 16.08.2011 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Blue1 ja Zeeland ovat solmineet yhteistyösopimuksen Blue1:n digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä.

Fonecta osakkaaksi verkkomainosten myyntifirmaan

ti 09.08.2011 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Fonecta on ostanut osuuden suomalaisesta adQ Company Oy:stä, joka myy displaymainoksia.

Peliharrastajat ovat mielipidevaikuttajia

to 04.08.2011 - Toimitus - Internet

Peliharrastus ei vastoin yleistä luuloa ole istumista yksin tietokoneen ääressä. Samsungin Taloustutkimukselta tilaamasta Peliharrastajan profiili 2011 -tutkimuksesta käy ilmi, että yhdeksän kymmenestä aktiivisesta peliharrastajasta on saanut uusia ystäviä harrastuksensa kautta ja myös tavannut heitä henkilökohtaisesti. Tutkimus julkaistiin tänään avatuilla 20. Assembly-tietokonefestivaaleilla Hartwall Areenalla.

Matkablogeista tullut olennainen tietolähde

pe 29.07.2011 - Toimitus - Internet

Rantapallon heinäkuisessa matkablogikyselyssä selvitettiin, miksi matkablogeja luetaan ja mistä hyvä matkablogi rakentuu. Käytännön vinkit ja lukijan aito viihtyminen tekstin parissa nousivat tuloksissa ylitse muiden.

Google poistaa pyynnöstä katukuvat

pe 29.07.2011 - Toimitus - Internet

Google alkaa kerätä uutta kuvamateriaalia elokuun alkuviikkoina Suomesta parantaakseen Street View -palveluaan. Kuvien julkaisun jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus pyytää kuvia poistettavaksi, klikkaamalla kuvan vasemmassa alalaidassa olevaa Ilmoita ongelmasta -linkkiä. Käyttäjät ohjataan linkistä täyttämään lomake, jossa voi yksilöidä poistettavat kuvat.

Facebook lähdössä uutisvälitykseen

pe 22.07.2011 - Toimitus - Internet

Facebook kaavailee toimintansa laajentamista uutisvälitykseen, kertoo Forbesin bloggaaja Jeff Bercovici. Hänen tietolähteidensä mukaan useat amerikkalaiset kustantajat suunnittelevat ”Facebook version” luomista, minkä avulla Facebookin käyttäjät saisivat haluamiaan uutisia suoraan Facebook sivuiltaan.

Maailman suurin domainfirma GoDaddy myytiin 2,25 miljardilla dollarilla

su 03.07.2011 - Toimitus - Internet

Yhdysvaltalainen Internet-osoitteiden hallintayhtiö GoDaddy Inc. on myyty huippuhintaan sijoittajille. Kauppahinta on WSJ:n tietojen 2,25 miljardia dollaria. GoDaddy on maailman suurin nettiosoitteiden rekisteröintifirma.

TeleForum ry ja TNS Gallup Oy aloittavat mobiilisisältöpalveluiden markkinaseurannan

ke 22.06.2011 - Toimitus - Internet

TeleForum ry ja TNS Gallup Oy käynnistävät yhdessä mobiilisisältöpalveluiden markkinaseurannan. Markkinaseuranta tulee tuottamaan alan toimijoiden, markkinoijien, sisällöntuottajien ja median käyttöön tietoa sisältöpalveluiden markkinan koosta ja kehityksestä

Keski-ikäiset naiset innostuneet verkko-ostamisesta

ma 20.06.2011 - Toimitus - Internet

Verkosta ostaminen oli pitkään erityisesti 25-34-vuotiaiden netin suurkuluttajien huvia. Tuotteiden ja palveluiden ostaminen verkosta on kuitenkin koko ajan yleistynyt, minkä myötä verkko-ostajien profiili on muuttunut. Nyt verkko-ostajat alkavat yhä enemmän muistuttaa suomalaista väestöä keskimäärin.

LinkedIn laajentaa Pohjoismaissa avaamalla toimiston Tukholmaan

ke 15.06.2011 - Toimitus - Internet

Yli sata miljoonaa jäsentä kattava, maailman suurin verkostoitumispalvelu LinkedIn avaa uuden toimiston Tukholmaan vahvistaakseen toimintojaan Pohjoismaissa. Palveluun kuuluu jo yli kaksi miljoonaa jäsentä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa

Displaymainonta nousee Euroopassakin

ti 14.06.2011 - Toimitus - Internet

Euroopan verkkomainonta kasvoi 15,3 % viime vuonna ja verkkomainonnan osuus koko Euroopan mainonnasta on jo noin 18 %. Euroopassa panostettiin verkkomainontaan yhteensä 17,7 miljardia euroa vuonna 2010.

Kolme maakuntalehteä Oikotien osakkaiksi

ke 01.06.2011 - Toimitus - Media

Sanoma News Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaleva Oy, ja Mediatalo ESA tiivistävät yhteistyötään markkinapaikkaliiketoiminnassa. Sanoma News myy Oikotie Oy:stä 10 % osuuden TS-Yhtymälle, 8 % osuuden Kalevalle ja 7 % osuuden Mediatalo ESA:lle.

Bonnier lanseeraa sisustuksen blogiyhteisön divaaniblogit.fi:n

ti 31.05.2011 - Toimitus - Internet

Sisustuslehti Divaani on koonnut sisustusblogit osoitteeseen divaaniblogit.fi. Tavoitteena on ollut luoda vuorovaikutteinen ja visuaalinen verkkoyhteisö, joka edistää suomalaista sisustus- ja kodinlaittokulttuuria.

Suomi - digitalouden härmä?

ti 24.05.2011 - Jussi Vasala - Internet

Aikaa on kulunut noin kymmenen vuotta siitä, kun internet-pörssikupla puhkesi. Uuden ajan talous ei silloin kestänyt ja romahdus oli väistämätön. Kauhuskenaariot kuplasta toteutuivat ja uutisointi pyöri tasolla www-sivut on nyt tehty, mitäs sitten tehdään? Webbi oli ja meni.

Vieraskynä: François Laxalt: Suoramarkkinointi sosiaalisessa mediassa

ke 18.05.2011 - Toimitus - Internet

Miten sosiaaliset verkostot voidaan integroida onnistuneesti perinteisten suoramarkkinointikanavien ja – strategioiden kanssa?

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki muuttuu

ke 18.05.2011 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Sähköisen viestinnän pelikentässä on tapahtumassa muutoksia. Suomalaisen sähköisen viestinnän tietosuojalaki muuttuu toukokuussa. Samaan aikaan valmistellaan verkkomainonnan uusia EU:n laajuisia pelisääntöjä, jotka koskettavat erityisesti verkkomainonnan kohdentamista.

Netin hakemistomainonta vähenee

ti 03.05.2011 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Sähköisten hakemistojen epäsuosio mainoskanavana jatkuu Suomessa. IAB:n tuoreimman tilaston mukaan lasku oli alkuvuonna lähes parikymmentä prosenttia. Sen sjaan display-mainonta kasvaa reippaasti.

Edellinen sivu 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 16 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.