McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet

AY-liike vahvistuu sosiaalisessa mediassa

pe 08.02.2013 - Toimitus - Internet

Akavan Erityisalat on ensimmäisenä ammattiliittona avannut oman kanavansa verkkoyhteisö Suomi24:ssä. Liiton asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja keskustelevat työttömyysuhasta sekä työelämän muutostilanteista kaikille avoimella Kysy työstä -palstalla joka arkipäivä helmi–toukokuun ajan.

Fonectan sähköpostikone suljettiin teknisen virheen vuoksi

pe 25.01.2013 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Fonecta joutui poistamaan myymänsä sähköpostimarkkinoinnin työkalun Kontaktikoneen käytöstä torstaina. Syynä oli se, että Kontaktikoneen ip-osoitteet olivat joutuneet roskapostin jäljittäjän Spam Hausin sulkulistalle, kertoo Kauppalehti.

Riitta Ollila, JSN: Facebook-möläytyksistä saa uutisoida

pe 11.01.2013 - Toimitus - Internet

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on arvioinut Suomea koskevissa langettavissa päätöksissä sitä, onko henkilö itse astunut julkiseen tilaan tai onko julkinen huomio ollut ennakoitavissa. Jos tavallinen ihminen hakeutuu tilanteeseen, jolla on yhteiskunnallista merkitystä ja julkinen huomio odotettavissa, siitä saa kertoa mediassa. Näin kirjoittaa lehtori, Julkisen Sanan neuvoston jäsen Riitta Ollila JSN-blogissaan.

Uusi Polar Heroes -seikkailupeli motivoi oppimaan

ma 17.12.2012 - Toimitus - Internet

Suomalainen Fantastec Oy on tehokkaasti onnistunut laajentamaan pelien viihde-elementtejä oppimisen välineiksi. Fantastecin julkaisema Polar Heroes on 4-8 -vuotiaille lapsille tehty online-pelimaailma, joka auttaa lapsia oppimaan pelien ja hauskojen seikkailujen avulla. Lasten osaaminen karttuu, kun peli motivoi oppimaan supervoimien, lemmikkien ja vekkulien vekottimien avulla.

Alma Media luopuu blogipalvelustaan

ti 04.12.2012 - Toimitus - Internet

Alma Media on myynyt Vuodatus.net-blogipalvelun liiketoiminnan Rohea Oy:lle.

Alma Media ostaa Slovakian ja Balkanin rekrysivustot

to 15.11.2012 - Toimitus - Media

Alma Media Oyj on tänään hankkinut yritysostolla omistukseensa Slovakian ja Kroatian johtavat digitaaliset rekrytointipalvelut sekä vähemmistöosuudet Serbian ja Bosnian markkinoiden johtavista työpaikkaportaaleista. Yritysosto täydentää Alma Median työpaikkaportaalien tarjontaa Suomessa, Baltian maissa ja Tsekissä ja lisää synergiaetuja eri toimintamaiden välillä.

Googlen mainostulot USA:ssa enemmän kuin printtimedialla yhteensä

to 15.11.2012 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Google on kasvanut mainosjättiläiseksi, joka on nyt suurempi koko printtimedia yhteensä Yhdysvalloissa. Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana tänä vuonna Google on kerännyt mainosrahoja 1,6 miljardia dollaria enemmän kuin kaikki painettavat lehdet kokonaisuudessaan.

Nimitysuutinen: Janne Haonperä Cloudrivenin viestintäpäälliköksi

pe 09.11.2012 - Toimitus - Internet

VTK Janne Haonperä on aloittanut 1.11.2012 Cloudrivenin markkinointi- ja viestintäpäällikkönä. Hän on toiminut aikaisemmin viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä Lähivakuutus- ja LähiTapiola-ryhmissä.

Mediatoimisto selvitti: Kolme neljästä klikkaa Facebookin mainosta

ti 06.11.2012 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Omnicom Media Group Finlandin tekemän tutkimuksen mukaan jopa 74 % Facebookin käyttäjistä on klikannut Facebookissa olevaa mainosta, ja yli kolmasosa mainontaa klikanneista kertoo mainonnan lisänneen kiinnostusta mainostettua tuotetta kohtaan.

Yritykset varautuneet heikosti sosiaalisessa mediassa leviäviin kriiseihin

to 25.10.2012 - Harri Rauhanummi - Internet

Sosiaalinen media herättää pelkoa monissa yrityspäättäjissä. Sanotaan, että sosiaalinen media synnyttää kriisejä. Näin ei ole. Ihmiset synnyttävät kriisejä toiminnallaan. Yhteisölliset mediat ovat kriiseille kuitenkin otollinen alusta levitä nopeasti ja laajalle. Viattomaltakin tuntuvat pienet sääntöjen rikkeet lähtevät helposti leviämään sosiaalisessa mediassa saaden näyttävät mittasuhteet. Räikeät töppäilyt saattavat johtaa työpaikkojen menetykseen ja pahimmillaan ajaa koko yrityksen konkurssiin.

YLE jatkaa Facebookin markkinointia

ke 26.09.2012 - Toimitus - Media

Yle on uusinut toimintalinjaukset sosiaalisen median sisällöntekijöille. Jatkossakin Yle markkinoi amerikkalaista pörssiyhtiötä Facebookia. YLE on suomalaisten verovaroin maksama valtion viestintälaitos. Tämä herättää kysymyksen, toimiiko YLE yleisradiosta annetun lain mukaan, jossa kielletään yritysten kaupallinen markkinointi.

Mediascope-tutkimus: Kansa surffaa netissä TV:tä katsellen

to 20.09.2012 - Toimitus - Media

IAB Europen Mediascope-tutkimus perehtyy 28 Euroopan maan ja yli 50 000 kuluttajan mediankäyttöön. Tutkimustulokset paljastavat, että mediankäyttö muuttuu kiihtyvällä vauhdilla ja tänä päivänä kuluttajan huomio jakautuu samanaikaisesti useamman median välille – suomalaisesta online-väestöstä jopa 58 % surffaa netissä TV:tä katsellessaan. Internetin kautta kulutetaan myös yhä enemmän perinteisempien mediakanavien sisältöjä.

Verkkoviestinnän selvitys opastaa oikeaan panostukseen

ti 28.08.2012 - Toimitus - Internet

Suurista yrityksistä IBM:n suomalaiset verkkosivut ovat viestinnällisesti Suomen parhaat. SAK puolestaan on paras verkkoviestijä järjestöistä. Mediaviikko.fi on teettänyt verkkoviestinnän aktiivisuudesta ja toiminnasta informaatiotutkijoilla isoimpien yritysten sekä julkishallinnon organisaatioiden ja järjestöjen sivustoista selvityksen, joka on tilattavissa osoitteesta toimitus@mediaviikko.fi

SDP julkaisi uutisilleen iPad-sovelluksen

pe 10.08.2012 - Toimitus - Internet

SDP on suomalaisista puolueista ensimmäisenä julkaisut oman sovelluksen Applen iPad-taulutietokoneelle. Sovellus tarjoaa uutistarjottimen kaikille sosialidemokraattien toiminnasta kiinnostuneille. Sovelluksesta löytyvät SDP:n blogit, videot, sosiaalisen median twiittaukset ja facebook-päivitykset sekä taustamuistioita. Myös eri puolilla Suomea olevat tapahtumatiedot on helppo siirtää sovelluksesta suoraan omaan kalenteriin.

Rekkakuskit omaan sosiaaliseen mediaan

pe 03.08.2012 - Toimitus - Internet

Volvo on keksinyt oivan markkinointi-idean kuorma-autoilleen perustamalla sosiaalisen median sivuston rekkakuskeille riippumatta siitä, minkä merkkisellä autolla kuski ajaa. Palvelu on sekä viihteellinen että työhön liittyvä.

Alma Media hävisi nettideittikisan ruotsalaisille - markkinointi oli harhaanjohtavaa

pe 03.08.2012 - Toimitus - Internet

Alma Median nettideittipalvelu Neffit.fi sulautuu osaksi e-kontakti.fi:tä. Alma Media on ostanut Suomen suurimman maksullisen nettideittipalvelun e-kontakti.fi:n ruotsalaiselta Intodate International AB:lta. E-kontakti nousi kolmessa vuodessa markkinajohtajaksi. Kuluttaja-asiamies antoi kesäkuussa palvelulle huomautuksen harhaanjohtavasta markkinoinnista.

Isot firmat innostuneet Youtubesta

ke 18.07.2012 - Toimitus - Internet

Fortune Global 100 -yritysten keskuudessa vuosittain tehtävä tutkimus osoittaa, kuinka kolmen vuoden aikana maailman isoimmat yritykset ovat marssineet ryminällä sosiaaliseen mediaan. Eniten yritysten suosion kohteena kasvoi YouTube. Vuoden aikana 39 prosenttia tutkituista yrityksistä otti käyttöön oman YouTube-kanavan (79 prosenttia vuonna 2012, 59 prosenttia vuonna 2011). Näillä kanavilla oli keskimäärin kaksi miljoonaa katsojaa ja lähes 1 700 tilaajaa.

Verkkokaupalla rajua kasvupotentiaalia EU-alueella

ke 04.07.2012 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Verkkokauppaindeksi kasvoi 20 prosenttia vuoden 2012 toisella neljänneksellä verrattuna vuoden 2011 vastaavaan ajankohtaan. - Vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana tapahtunut käänne nopean kasvun vaiheeseen on jatkunut edelleen vuoden toisen kvartaalin aikana. Vuosi sitten vastaavalla aikajaksolla kasvua kertyi 11 prosenttia ja nyt kasvua oli 20 prosenttia.

Nimitysuutinen: SBS:stä Kim Koistinen Nextmeshin mediamyyntijohtajaksi

ti 12.06.2012 - Toimitus - Media

SBS Median avainasiakaspäällikkönä toiminut Kim Koistinen, 35, on nimitetty NextMeshin mediamyyntijohtajaksi. Hän aloitti yhtiön mediamyynnistä vastaavana johtajana 10.5.2012.

Käyttäjille ilmainen mainosrahoitteinen AngryBirds Wi-Fi Helsinkiin

la 09.06.2012 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

NextMesh rakentaa Helsinkiä langattomaksi yhdessä Rovion kanssa. Ensimmäisenä maksuton verkko avataan kaikkien Helsingin keskustassa asioivien ja asuvien käytettäväksi Helsinki-päivänä 12.6. Käytettäessä WLAN-verkon tunnistaa verkkonimestä AngryBirds Wi-Fi. Helsingin kaupunki ei rahoita hanketta.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.