McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet

Hevosblogeista syntyi verkkomedia

ti 03.12.2013 - Toimitus - Internet

Hippola on uusi suomalainen verkkomedia, joka julkaisee suosituimpia hevosblogeja ja hevosaiheista monimediasisältöä. Avajaisviikonloppuna verkkosivusto keräsi noin 10 000 uniikkia kävijää.

A-lehdet osti osuuden ruotsalaisesta sisustussaitista

to 12.09.2013 - Toimitus - Internet

A-lehdet Oy on ostanut osakkuuden ruotsalaisesta sisustusportaali Styleroom.se:stä, joka on perustettu vuonna 2007. Palvelu lanseerataan Suomeen.

Koodiviidakko Oy:n uusi julkaisujärjestelmä tuo analytiikan osaksi digitaalista sisällöntuotantoa

pe 30.08.2013 - Toimitus - Internet

Koodiviidakko Oy on lanseerannut Sivuviidakko™-julkaisujärjestelmästään uuden Sivuviidakko Analytics Edition™ -version. Uusi analytiikkaohjattu sivustomoottori on ainutlaatuinen sekä Suomessa että maailmalla, sillä se tuo sivuston taustalla olevan analytiikkatiedon suoraan sivustoa päivittävän käyttäjän ylläpitonäkymään. Näin julkaisujärjestelmä yhdistää kaksi digiviestinnän ammattilaisten päivittäistä työkalua, joita on aiemmin käytetty erillisinä järjestelminä.

Tutkimus: Craigslist tuhoaa USA:n sanomalehdistöä

ti 20.08.2013 - Toimitus - Internet

Harrastuksena vuonna 1995 alkanut amerikkalainen luokiteltujen ilmoitusten sivusto Craigslist.org on vaikuttanut merkittävästi USA:n sanomalehdistön kuihtumiseen. Management Science -julkaisussa ilmestyneessä tutkimuksessa arvioidaan, että Yhdysvaltain sanomalehdet ovat menettäneet vuosina 2000-2007 kaikkiaan viisi miljardia dollaria ilmoitustuloja Craigslistin takia. Craigslist julkaisee ilmoituksia pääosin ilmaiseksi. Siitä huolimatta perustajasta on tullut monimiljonääri.

Kansa tuomitsee nettipiratismin

to 15.08.2013 - Toimitus - Internet

Yli yhdeksän kymmenestä suomalaisesta tietää piraattien levittämisen laittomaksi ja pitää sitä myös tuomittavana. Silti joka neljännessä kotitaloudessa piraattitiedostoja joko ladataan tai striimataan, selviää tuoreesta selvityksestä. Tutkimuksen teki Taloustutkimus Oy Luovan työn tekijöiden ja yrittäjien Lyhty-projektin toimeksiannosta

Verkkomainonnan itsesääntely edistää parhaiten alan kehittymistä

to 20.06.2013 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Verkkomainonnan kasvun myötä toimialan yritykset rakentavat vapaaehtoista, itsesääntelyyn perustuvaa vastuullista tapaa kohdentaa mainontaa. Itsesääntely on tehokkaampi ja toimivampi tapa kuin lait, jotka vain rajoittaisivat kuluttajien valinnan vapautta.

Koodiviidakko osti Innoctuksen liiketoiminnan

ma 03.06.2013 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Koodiviidakko Oy osti espoolaisen Innoctus Oy:n koko liiketoiminnan 1.6.2013. Innoctus Oy on vuonna 2002 perustettu Internet-palveluja tuottava yritys, jonka tuotteita ovat InnoJulkaisu julkaisujärjestelmä ja InnoKirje uutiskirjetyökalu. Koodiviidakko on kaupan seurauksena Suomen markkinajohtaja.

Verkkomainonnan osuus liki viidennes

to 02.05.2013 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä verkkomainontaan panostettiin Suomessa 51,7 miljoonaa euroa, joka on jo huikeat 19,4 % mediamainonnan 266,6 miljoonan euron kokonaisuudesta. TNS Gallupin raportoima mediamainonnan muutos edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon on pahasti pakkasella, -11,4 %. Verkkomainonta jaksoi kuitenkin kasvaa 3,2 %:ia.

Alma myy Mascuksen hyvällä voitolla

ti 30.04.2013 - Toimitus - Media

Alma Media myy raskaiden vaihtokoneiden kauppapaikka Mascuksen Alma Median Benelux-maiden lisenssikumppanille, Mascus International BV:lle, jonka omistaa hollantilainen teknologiayrityksiin keskittyvä Vortex Capital Partners -pääomarahasto. Liiketoiminnan kauppahinta on 11 miljoonaa euroa ennen veroja ja Alma Media kirjaa siitä noin 7,5 miljoonan euron kertaluonteisen myyntivoiton vuoden 2013 toisen neljänneksen tulokseensa. Vuonna 2012 Mascuksen liikevaihto oli 5,1 miljoonaa euroa.

Koodiviidakko paras alansa kasvuyritys Kauppalehden listauksessa

pe 26.04.2013 - Toimitus - Internet

Viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistopalveluita tarjoava Koodiviidakko Oy on paras ohjelmistoalan kasvuyritys Pohjois-Pohjanmaalla Kauppalehden tuoreimman listauksen mukaan. Oululainen Koodiviidakko kehittää ja markkinoi Viidakko-brändillä julkaisualustaa, sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistoa, verkkokauppaa ja markkinoinnin automaatioratkaisua.

Pilvipalvelut Suomessa lapsenkengissä

ke 24.04.2013 - Toimitus - Internet

Liikenne- ja viestintäministeriö on selvittänyt pilvipalvelujen tilannetta Suomessa. Pilvipalvelut tarkoittavat tietojenkäsittelykapasiteetin sekä ohjelmistojen tarjoamista internetin välityksellä ilman, että käyttäjän tarvitsee hankkia omia laitteistoja tai ohjelmistolisenssejä. Pilvipalvelujen hyödyntäminen on Suomessa vasta alkutekijöissään.

Fluido Marketon kumppaniksi

ke 24.04.2013 - Toimitus - Internet

Salesforce.com-konsulttitalo Fluido Oy on solminut Marketon kanssa strategisen kumppanuuden. Kumppanuus kattaa Marketon pilvipohjaisten markkinointiratkaisujen - Revenue Performance Management, Lead Management, Lead Nurturing, Lead Scoring ja Revenue Analytics - myynnin ja palvelut.

Nimitysuutinen: Juhani Lehmus Webnewsmonitoriin

to 11.04.2013 - Toimitus - Internet

Juhani Lehmus aloittaa työt News Engine Oy:n asiakkuuspäällikkönä 15.4.2013 vastaten Webnewsmonitorin ja SoMeMonitorin myynnistä ja asiakkuuksista Suomessa. Aiemmin Juhani on työskennellyt muun muassa Nokialla.

Palveluiden verkkokauppa kasvaa

ke 10.04.2013 - Toimitus - Internet

Palveluiden verkkokauppa jatkoi viime vuonna kasvuaan. Koko verkkokaupan kasvuvauhti hidastui kuitenkin viime vuonna prosenttiin, koska tietyt suuret verkkokaupan ryhmät, kuten asuminen ja autot, pienenivät. Ulkomainen verkkokauppa kasvoi kotimaista nopeammin.

Spotify uudistuu

ke 10.04.2013 - Toimitus - Internet

Spotify on nyt uudistunut: uusi Follow-toiminto on lanseerattu kansainvälisesti kaikissa Spotify-maissa. Uuden toiminnon avulla voi seurata suosikkiartisteja, julkkiksia ja vaikkapa eri brändejä ja nähdä mitä musiikkia he kuuntelevat juuri tällä hetkellä. Julkistuksen kunniaksi Spotify lanseeraa myös innovatiivisen ”Follow Phoenix” -kampanjan.

Pääkirjoitus: Blogi sopii mainiosti ministerin tiedotustoimiin

to 21.03.2013 - Paavo Vasala - Internet

Monet perinteiset mediat ovat moittineet maa- ja metsätalousministeri Jari Koskista (kok.), kun hän julkisti blogissaan, että hän esittää Luonnonvarakeskusta Viikkiin. Lehtien pääkirjoitusten mukaan ei ole soveliasta, että ministeri kertoo blogissaan uutisia. Niinpä niin. Blogeista on tullut vakava kilpailija perinteiselle medialle. Blogit tarjoavat suoran kanavan kansalaisille, ilman toimitusten portinvartijoita.

IAB Finlandille uusi hallitus

pe 15.03.2013 - Toimitus - Internet

IAB Finlandille valittiin uusi hallitus yhdistyksen vuosikokouksessa 15.3.2013. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa toista kauttaan Sanomien kehitysjohtaja Jarkko Kyttänen ja varapuheenjohtajana jatkaa toista kauttaan MTV Median verkkojohtaja Henrik Laine.

Käyttäjä usein unohtuu some-palveluiden suunnittelussa

pe 15.03.2013 - Toimitus - Internet

Sosiaalisen median palveluita suunniteltaessa kehittäjien ja käyttäjien väliseen kuiluun tulee kiinnittää entistä enemmän huomiota. Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulusta väittelevä DI Mikael Johnson esittää, että käyttäjäkeskeisen suunnittelun periaatteet ovat remontin edessä. Hän teki tutkimuksensa Habbo Hotel -verkkopalvelusta.

Nimitysuutinen: Minna Miettinen Jokakoti Oy:n toimitusjohtajaksi

ma 11.03.2013 - Toimitus - Internet

Jokakoti Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 4.3.2013 alkaen nimitetty Minna Miettinen, 44. Hänellä on pitkä kokemus online-mediasta ja mobiilipalveluista.

Norjalaisomisteinen ilmaispalvelu Tori.fi syö ilmoitusmarkkinaa

pe 15.02.2013 - Toimitus - Internet

Verkon kauppapaikka Tori.fi:n kautta laitettiin viime vuonna myyntiin ennätysmäärä vaihtoautoja, Tori.fi kertoo. Käytettyjä autoja oli kaupan palvelussa yhteensä 260 000 kappaletta vuonna 2012, kun edellisenä vuonna niitä oli 64 000. Palvelun käyttäminen on ilmaista niin yksityis- kuin yritysilmoittajillekin. Norjalaisten rahoittama Tori.fi syö ilmaisella tarjonnallaan ankarasti kotimaisen median luokiteltujen ilmoitusten mainosmarkkinaa. Omistaja ei ole julkaissut, minkä verran se on upottanut rahaa Suomen markkinoihin.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.