McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet

Yritysten digitaaliset hankkeet kasvavat rajusti

to 25.09.2014 - Toimitus - Internet

Tata Consultancy Servicesin (TCS) teettämän tuoreen kansainvälisen tutkimuksen mukaan ainoastaan kahdeksan prosenttia globaaleista yrityksistä on käynnistänyt digitaalisen strategian toteuttamisen. Samaan aikaan 70 prosenttia yrityksistä näkee digitaaliset hankkeet elintärkeiksi liiketoiminnan menestymiselle tulevaisuudessa.

Pääkirjoitus: Sähköpostimarkkinointi saa puolet internetin käyttäjistä ostoksille

pe 19.09.2014 - Paavo Vasala - Internet

Sähköpostimarkkinointi on noussut tärkeäksi kanavaksi myynninedistämisessä. Emarketerin hiljakkoisen selvityksen mukaan puolet ranskalaisista internetin käyttäjistä lähtee ensijaisesti verkkokauppaan tekemään ostoksia, kun he lukevat tuotteista vastaanottamastaan sähköpostiviestistä.

A-lehdet investoi bloggaamiseen

to 11.09.2014 - Toimitus - Internet

A-lehdet Oy on ostanut osake-enemmistön Suomen Blogimedia Oy:stä, joka on koonnut yhteen Suomen laadukkaimpia itsenäisiä bloggaajia.

Koodiviidakko valittiin Euroopan kärkijoukkoon

ma 08.09.2014 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Suomen johtava markkinoinnin pilvipalveluiden tarjoaja Koodiviidakko Oy jatkaa menestystään Euroopassa. Oululainen Koodiviidakko Oy on valittu jo toistamiseen mitalisijoille European Business Awards -kilpailussa. Yritys on kansallisten mestareiden joukossa Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua.

Nimitysuutinen: Niina Sauvolainen TNS Gallupin digitaalisen yksikön johtajaksi

ti 19.08.2014 - Toimitus - Internet

Markkinatutkimusyritys TNS Gallup on nimittänyt Niina Sauvolaisen Digitaalisen yksikön johtajaksi.

Berliinissä rakennetaan jättimäistä Internet-firmaa

ma 18.08.2014 - Toimitus - Internet

Saksalaisten Samwerin veljesten ja ruotsalaisen sijoitusyhtiö Kinnevikin internetfirma Rocket Internet paisuu, kun toinen saksalainen United Internet investoi Rocketiin 435 miljoonaa euroa. Pörssiin tavoittelevan Rocketin arvo on nyt 4,3 miljardia euroa. Yrittäjien tarkoituksena on rakentaa suurin internet-alusta USA:n ja Kiinan ulkopuolella.

Sanoma, Alma ja MTV sopineet netin yhteismittauksesta

ti 12.08.2014 - Toimitus - Internet

Sanoma Media Finland, Alma Media ja MTV ovat sopineet internetin yleisömittauksen toteuttamisesta TNS Gallupin kanssa. Sopimus käsittää verkkomedioiden kävijämäärämittauksen, raportoinnin sekä julkisen tilastoinnin TNS Metrix Mittausjärjestelmällä ja TNS Metrix Paneelilla.

Some-konkarit ostivat IRC-Gallerian

to 07.08.2014 - Toimitus - Internet

IRC-Galleria on myyty Suomen sosiaalisen median pioneereille. IRC-Gallerian ostaneen Herdifier Oy:n taustajoukoissa vaikuttavat myös palvelun alkuperäisiin perustajiin kuuluva Matti Kari, Suomi24:n entinen vetäjä Jarno Alastalo sekä mobiilikehittäjä Visa-Valtteri Pimiä.

Nimitysuutinen: Kari Härkönen Zalandosta Sanoman eCom-palveluiden johtajaksi

to 07.08.2014 - Toimitus - Internet

Kari Härkönen (33) on nimitetty 11. elokuuta alkaen Sanoma Digital – Finlandin eCom-palveluiden johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Nimitysuutinen: Kati Sulin Fazerilta Sanomiin sisältömarkkinoinnin johtoon

to 07.08.2014 - Toimitus - Internet

Sanoma tuo kansainvälisen Head Office -sisältömarkkinointiketjunsa Suomeen. Syyskuussa toimintansa aloittavan Head Office Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Kati Sulin.

IL:n uutisvideoiden mobiilikatselu kasvaa

to 07.08.2014 - Toimitus - Internet

Kesä ei vähentänyt videoiden katselua, vaan IL-TV:n katselumäärät ovat pysyneet lähes koko kesän ajan kahden miljoonan käynnistyksen paremmalla puolella. Liikkuvaa kuvaa katsellaan nykyisin erityisesti mobiililaitteilla.

Alma Media remonttisaitin osakkaaksi

to 07.08.2014 - Toimitus - Internet

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on ostanut 15 prosenttia Urakkamaailma.fi-verkkopalvelua tekevän Remonttibulevardi Oy:n osakekannasta. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Aalto-yliopiston yrityshautomosta alkunsa saanut Urakkamaailma.fi on lanseerattu vuonna 2012, ja se työllistää tällä hetkellä kolme henkilöä.

Digimurros muuttaa asenteita

to 26.06.2014 - Toimitus - Internet

TNS Gallupin tänään julkistama Suomi Monitor 2014 paljastaa, että digitaalisuudella on nyt poikkeuksellisen vahva rooli suomalaisten arjessa. Samalla sen vaikutus näkyy myös asennemaisemassa. Uuden teknologian innokas käyttäminen vahvistaa erityisesti yksilökeskeisyyttä.

Törkeästä tietomurrosta tulossa kolme vuoden vankeus

pe 02.05.2014 - Toimitus - Internet

Oikeusministeriön työryhmä on saanut valmiiksi ehdotuksen EU:n tietoverkkorikosdirektiivin edellyttämistä lainsäädännön muutoksista. Samassa yhteydessä niin sanottu identiteettivarkaus kriminalisoitaisiin itsenäisenä rikoksena.

Facebook perusti uutiskanavan -FB Newswiren

pe 25.04.2014 - Toimitus - Internet

Facebook ryhtyy kilpailemaan uutisten välittämisessä. Yhtiö on torstaina perustanut uuden kanavan - FB Newswiren, jonne kootaan uutisia, kuvia ja videoita eri medioista. Käyttäjillä on mahdollisuus täydentää uutista kuvillaan ja teksteillään. Mediat voivat julkistaa feedin sivuillaan.

HeiaHeiaan 1,5 miljoonaa euroa sijoitusrahaa

pe 11.04.2014 - Toimitus - Internet

Suosituksi hyvinvointiyhteisöksi noussut, satojen yritysten hyvinvointiohjelmiin valittu HeiaHeia kiihdyttää kasvuaan 1,5 miljoonan euron rahoituskierroksella.

Mobiilin käyttö kasvaa

pe 04.04.2014 - Toimitus - Internet

Sanoman palveluissa mobiilikäyttö on kevään aikana selkeästi ylittänyt työpöytäselainkäytön: kaikesta liikenteestä 52 prosenttia on tällä hetkellä peräisin älylaitteista. Sanoman tuoreen kuluttajatutkimuksen mukaan mobiililaitteilla käytetään mediasisältöjä hyvin monipuolisesti. Myös älylaitteen käyttö rinnakkain eri medioiden kanssa on kasvussa.

Internetin käyttö räjähtänyt Venäjällä

pe 21.03.2014 - Toimitus - Internet

Internet on ollut viime vuosina Venäjän nopeimmin kasvava mainosväline. Levada-tutkimuslaitoksen mukaan venäläisten internet-käyttö on räjähtänyt viime vuosien aikana.

Mediataitoviikko korostaa vastuullisuutta netissä

ma 03.02.2014 - Toimitus - Internet

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin koordinoimaa valtakunnallista Mediataitoviikkoa vietetään jälleen 10.-16. helmikuuta. Mediataitoviikko korostaa vastuullista kuvien julkaisemista ja muistuttaa siitä, että paremman Internetin luominen on kaikkien netinkäyttäjien vastuulla.

Diilit.com kerää muiden diilit yhteen

to 05.12.2013 - Toimitus - Internet

Telkku.comin rakentaja Anssi Kiviranta tuo markkinoille uuden mainosrahoitteisen median, Diilit.comin. Se kerää muiden diilipalveluiden diilit omalle sivustolleen suositummuusjärjestyksessä.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.