McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet

Iltalehti innostui reseptisaitista

ke 28.01.2015 - Toimitus - Internet

Alma Mediaan kuuluva IL-Media on tuonut markkinoille uuden ruokapalvelun, Pippuri.fi:n, joka tarjoaa ruoanlaitosta innostuneille inspiraatiota, ajankohtaisia ilmiöitä, puheenaiheita, reseptejä, vinkkejä, testejä ja videoita. Pippuri.fi:ssä julkaistaan ruokamaailman uutisia sekä viiniarvioita. Mediaviikon arvion mukaan sivusto on miellyttävä ja sille voinee odottaa hyvää tulevaisuutta.

Nimitysuutinen: Samuel Tenhunen Zeelandin digijohtajaksi

pe 16.01.2015 - Toimitus - Internet

Samuel Tenhunen (39) on aloittanut Zeeland Oyj:n Digital Directorina 1.1.2015.

Nimitysuutinen: Eventillassa nimityksiä

pe 16.01.2015 - Toimitus - Internet

Kasvava oululainen ohjelmistoyritys Eventilla Oy vahvisti vuoden alussa asiakkuustiimiään rekrytoimalla kaksi uutta asiakkuuspäällikköä vastaamaan sähköisten ilmoittautumispalveluiden lisääntyneeseen kysyntään markkinoilla.

Koodiviidakko jatkoon European Business Awards -kisassa

ke 07.01.2015 - Toimitus - Internet

Koodiviidakko on selvittänyt tiensä jatkoon arvostetussa European Business Awards -kilpailussa. Yritys on yksi kansallisista finalisteista Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua.

Nimitysuutinen: Nimityksiä Koodiviidakossa

ti 16.12.2014 - Toimitus - Internet

Viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluita tuottava Koodiviidakko Oy on tehnyt nimityksiä myyntitiimissä.

Pääkirjoitus: Suomi on pilvipalveluiden tähti

pe 12.12.2014 - Paavo Vasala - Internet

Suomalaisfirmat ovat pilvipalveluiden uranuurtajia Euroopassa, kertoo Eurostatin tuore raportti. Itä-Euroopan ja Keski-Euroopan maat ovat kapalovaiheessa pilvipalveluiden käyttämisessä. Suomi on ykkönen tässä kisassa. Joka toinen firma on jo pilvessä. Suomi on edistyksellinen maa. Tässä se taas nähdään.

Suomi pilvipalvelujen kärkimaa Euroopassa

to 11.12.2014 - Toimitus - Internet

Suomi on pilvipalvelujen ykkösmaa Euroopassa. EU:n tilaston mukaan yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää pilvipalveluja. Italia ja Ruotsi ovat seuraavina. Eniten pilvipalveluja käytetään yritysviestinnässä. Itä-Euroopan maat ovat vasta alkutaipaleella.

IRC-Gallerian perustaja Jari Jaanto Heimo Communityyn

ti 02.12.2014 - Toimitus - Internet

Vuonna 2014 perustettu mielenterveyden ongelmia ratkaiseva startup Heimo Community on saanut vahvistukseksi IRC-Gallerian perustajan ja nykyisen toimitusjohtajan Jari “Jaffa” Jaanton. Jaanto on Heimon uusi perustajaosakas ja hän toimii yrityksen teknisenä asiantuntijana.

Koodiviidakko Oy jo viidettä kertaa Deloitte Technology Fast 50 Finland -listalla

pe 28.11.2014 - Toimitus - Internet

Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut jo viidettä kertaa peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon.

EU:n digitaalisilla sisämarkkinoilla jaossa 260 miljardia euroa

to 27.11.2014 - Toimitus - Internet

Euroopan parlamentin jäsenet vaativat EU-maita ja komissiota poistamaan EU:n digitaalisten sisämarkkinoiden kasvun esteitä torstaina hyväksymässään päätöslauselmassa. Mepit haluavat pilkkoa Googlen hakutoiminnot erilleen sen mainosmyynnistä, mihin EU:lla ei ole kuitenkaan valtaa. EU parlamentti hyväksyi päätöslauselman äänin 384 puolesta, 174 vastaan ja 56 tyhjää.

Vertaismedian käyttö kasvaa somen seurauksena

pe 14.11.2014 - Toimitus - Internet

Suomalaiset ovat aiempaa halukkaampia jakamaan netin sisältöjä muille. Samalla vertaismedia nostaa päätään: viidesosa kokee saavansa jo merkittävän osan kaipaamistaan sisällöistä tutuiltaan. Tiedot perustuvat TNS Gallupin tekemään TNS Monitorin mediaraporttiin.

Mobiilisovellus sopii museollekin

pe 07.11.2014 - Toimitus - Internet

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on julkaissut Suomen ensimmäisenä museona oman mobiiliapplikaation. EMMAn mobiiliapplikaatio tarjoaa käyttäjälleen paitsi tietoa EMMAn näyttelyistä ja ajankohtaisista tapahtumista, myös Espoon kaupungin alueella toimivan 28 teoksen laajuisen Taidesuunnistuksen.

Pääkirjoitus: Bloggareista online-vaikuttajia

pe 31.10.2014 - Paavo Vasala - Internet

Blogit ovat mediaa, todetaan Allerin teettämässä tuoreessa selvityksessä. Kyllä. Bloggarit ovat mielipidevaikuttajia, joilla on ennen kaikkea kaupallisessa markkinoinnissa yhä kasvava välinearvo.

Aller: Blogit ovat mediaa

ti 28.10.2014 - Toimitus - Internet

Blogitutkimus osoittaa, että blogeja voidaan jo pitää omana medianaan ja niistä on tullut osa lukijoidensa arkea, todetaan Aller Median teettämässä selvityksessä

Lasten.fi lanseerasi verkkokaupan Ruotsin markkinoille

ti 21.10.2014 - Toimitus - Internet

Suomalaiset verkkokaupat tähtäävät harvoin Ruotsin markkinoille. Lasten.fi:n taustalla oleva Online Trade Finland Oy näkee asiat toisin. Yritys avasi länsinaapuriin lastentarvikeverkkokaupan uudella Förfamiljen.se -brändillä lokakuussa.

Aller keksi yrityskaupastaan Facebook-tempun

pe 03.10.2014 - Toimitus - Media

Kun perinteinen media ei vedä, pitää keksiä uutta. Aller Media Oy ostaa sosiaalisen median asiantuntijayrityksen Dinglen koko osakekannan. Kaupan julkistamisestakin Aller teki heti nokkelan Facebook-kampanjan.

Pääkirjoitus: MSN haastaa mediatalot tosissaan

pe 03.10.2014 - Paavo Vasala - Media

Jättifirma Microsoft haastaa mediatalot uudella Msn.fi sivustollaan. Sivusto on muuttunut uutismaiseksi, jonne kerätään uutisia muiden ilmaismedioiden sivuilta. Microsoft tekee maksullisen sisällönmyynnin entistä vaikeammaksi. Niinpä Helsingin Sanomien aineistoa ei sivustolla näykään.

MSN muutti sivustonsa uutismediaksi

to 02.10.2014 - Toimitus - Internet

Microsoftin MSN-sivusto uudistui uutissivustoksi. Se haastaa ilmaisena palveluna perinteisest mediatalot, joilta se toisaalta hankkii sisältöä sivustolle. Jatkossa MSN.fi lupaa tarjoavansa Suomen laajimman valikoiman uutis- ja lifestylesisältöjä eri mediataloilta Suomessa ja maailmalla.

Sanoma avaa autosivuston vaihdokeille

ke 01.10.2014 - Toimitus - Internet

Sanoma perustaa Autotie.fi -sivuston, jolla se korvaa Oikotie Autot -palvelun. Autotie on auton vaihtamisen palvelu.

Duuma vaatii Googlea, Facebookia ja Amazonia tallettamaan kansalaistensa käyttäjätiedot Venäjälle

la 27.09.2014 - Toimitus - Internet

Venäjän duuma on hyväksynyt lain, joka vaatii Facebookia, Googlea, Twitteriä, Booking.comia sekä Amazonia rekisteröitymään "tiedonvälityksen organisoijaksi". Se edellyttää, että kaikkien venäläisten käyttäjätiedot on ensi vuoden alusta lähtien talletettava venäläisille palvelimille, jolloin viranomaisilla on oikeus päästä niihin käsiksi.

Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.