McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Internet

Nimitysuutinen: Riikka Wulff johtamaan Mikko.fi -palvelua

to 27.09.2007 - Toimitus - Internet

Riikka Wulff on nimitetty johtajaksi Mikko.fi:hin 1.8.2007 alkaen.

STTK panostaa uusiin saitteihin

ke 26.09.2007 - Toimitus - Internet

STTK:n kolme uutta verkkosivustoa – sttk.fi, sttkopiskelijat.fi ja sttk.fi/plusmiinus30 – pyrkivät muodostamaan kokonaisuuden, joka palvelee kaikkia ikäryhmiä, niin nykyisiä jäseniä kuin ammattiliiton jäsenyydestä kiinnostuneitakin.

Nettiradiota kuuntelee miljoona suomalaista

ma 17.09.2007 - Toimitus - Internet

Suomalaiset kuuntelevat entistä enemmän radiota myös Internetin kautta. Tuoreen RAB Finlandin tilaaman ja TNS:n Catibussissa tehdyn tutkimuksen mukaan jo joka viides suomalainen kuuntelee Internet-radiota eli noin miljoona suomalaista.

Viihde nostattaa internetin käyttöä Euroopassa

ti 04.09.2007 - Toimitus - Internet

Viihteen osuuden lisääntyminen on nostattanut Internetin tietoliikenteen kokonaismäärän huimaan nousuun Euroopassa. Euroopan IP-yhdysliikennepisteiden välittämä liikenne kasvoi ennätyslukemaan elokuussa, ylittäen 1 terabitin (Tbps) rajapyykin. Päivittäinen yhteenlaskettu liikenteen huippuarvo euroopassa on nyt 1,2 Tbps.

Media moittii F-Securea mainostoimintaa haittaavaksi ja puolueelliseksi

la 01.09.2007 - Toimitus - Internet

F-Securen harjoittama evästeiden poistaminen on suututtanut mediaväen. Helsingin Sanomat kirjoittaa tänään, että F-Secure luokittelee evästeet haittaohjelmiksi. Media pelkää, että yli-innokas tietoturvayhtiö vaarantaa nettimainonnan tulevaisuuden.

Ylen Hepskukkuun musavideo NMKY räjäytti netissä katsojaluvut

pe 31.08.2007 - Toimitus - Internet

Viikonlopun 24.-26.8. aikana YLEn Elävässä arkistossa kävi lähes sata tuhatta vierailijaa. Se on kaikkien aikojen kävijäennätys. Suosion syynä on Elävästä arkistosta You Tubeen kopioitu Hepskukkuu-viihdesarjan musiikkivideo NMKY. Se nousi 24.8. maailman suosituimmaksi nettivideoksi You Tube -sivustolla, Yleisradiosta kerrotaan. Videon linkki jutun lopussa.

Uusi portaali klassisen musiikin kuunteluun

pe 24.08.2007 - Toimitus - Internet

classicLive lähettää sinfoniaorkesterien konsertteja suorina lähetyksinä ja musiikin kuluttajat voivat maksua vastaan niitä kuunnella. Palvelun on perustanut lahtelainen Saltarello Oy.

Netti vie television katsojia

to 23.08.2007 - Toimitus - Internet

IBM:n teettämän maailmanlaajuisen tutkimuksen mukaan internet-sisältöjen kulutus on lisääntynyt television katselun kustannuksella. Internetissä käytetään aikaa keskimäärin jo yhtä paljon tai jopa enemmän kuin television ääressä. Erityisesti 18-34-vuotiaiden joukossa televisiostaon tulossa taustamedia, jota seurataan vain passiivisesti.

Venäläinen Allofmp3.com ennakkotapauksena

ti 21.08.2007 - Toimitus - Internet

Huippusuosittua venäläistä Allofmp3.com-palvelua pyörittänyt Denis Kvasov on todettu Venäjän oikeudessa syyttömäksi häntä vastaan nostetussa oikeusjutussa, jossa häntä syytettiin tekijänoikeusrikoksista. Visa ja Mastercard ovat julistaneet palvelun boikottiin. Tällä hetkellä sivusto ei toimi. Tapaus on herättänyt maailmanlaajuista huomiota, miten kansainvälinen oikeuskäytäntö toimii Venäjällä.

Poliisi ratsannut P2P-verkkoja

ti 21.08.2007 - Toimitus - Internet

Poliisi on ratsannut kesän aikana P2P-verkkojen ylläpitäjiä ympäri Suomen. Poliisi on tehnyt useita kotietsintöjä. Ratsian kohteena on ollut DirectConnect-vertaisverkkojen eli niin sanottujen DC-hubien ylläpitäjiä ja käyttäjiä. Kotietsintöjä on tehty mm. Turussa, Oulussa ja pääkaupunkiseudulla.

Nettiä kanavana käyttävä Igglo tekee rajua tappiota

ma 06.08.2007 - Toimitus - Internet

Nettiä markkinointikanavanaan käyttävä Kiinteistövälitysyhtiö Igglo tekee huimaa tappiota, Kauppalehti paljastaa. Rahaa palaa edelleen rutkasti ja niinpä se hakeekin lisää pääomaa sijoittajilta. Rahaa on kulunut jo 20 miljooaa euroa.

Tradedoubler ostaa hakukonemainosfirman UK:ssa

la 28.07.2007 - Toimitus - Internet

Ruotsalainen Internet-markkinointiyritys Tradedoubler ostaa Iso-Britannian suurimman hakukonemainosfirman IMW Groupin 81 miljoonaalla eurolla. Tradedoubler laajentuu kaupan seurauksena hakukonemainontaan.

Oululainen AfterDawn osti Puhelinvertailu.comin

ma 23.07.2007 - Toimitus - Internet

Oululainen AfterDawn Oy ostaa tuotteiden ominaisuuksien vertailuun keskittyvän Puhelinvertailu.com:n. Myyjinä kaupassa ovat Puhelinvertailu.com:n perustajat, jurvalainen Tomi Mikkola ja salolainen Markus Lehtiniitty. AfterDawn on maailman suurin digitaalisen videon tietosivusto.

TeliaSonera tuo TV-lähetykset nettiin syksyllä

to 12.07.2007 - Toimitus - Internet

Teleoperaattori TeliaSonera aloittaa Suomessa tv-lähetysten välittämisen laajakaistaverkossa syksyllä. Tähän mennessä netti-tv:tä tarjoavat Finnetin Lumonetti ja Dna, jotka eivät juurikaan markkinoi näkyvästi palvelua yleisölle.

Piratismi vähentynyt Suomessa. Netistä imuroi laittomasti enää 15 prosenttia

ti 10.07.2007 - Toimitus - Internet

Piraattitallenteiden hankkiminen on ihmisten omien ilmoitusten mukaan vähentynyt selvästi viime vuodesta. Piraattitallenteiden ostaminen ja maahantuonti on jopa puolittunut ja niiden lataaminen internetin vertaisverkosta pudonnut neljänneksellä vuodesta 2006.

Google jäi pikkutekijäksi Etelä-Koreassa

to 05.07.2007 - Toimitus - Internet

Digitaalisen aikakauden laboratoriossa ja Internetin käytön huippumaassa, Etelä-Koreassa, maailman suurin hakukone Google ei ole saanut juuri lainkaan jalansijaa. Ykköspaikan on vienyt paikallinen hakukone Naver.com, joka perustuu korean kieliseen aineistoon, mitä Googlella ei juurikaan ole.

Vieraskynä: Internetin kautta tapahtuvaa markkinointia lisättävä

ma 29.01.2007 - Pekka Vennamo - Markkinointi & Mainonta

Tutkimustulosten mukaan yritysten asiakkaista 94 prosenttia hakee tuote- ja palveluinformaationsa internetistä. Asettakaamme tavoitteeksi, että samoin 94 prosenttia suomalaisista pk-yrityksistä tarjoaa asiakkailleen modernia verkkokauppapalvelua, jota tuetaan internetin avulla tapahtuvalla markkinoinnilla, kirjoittaa Pekka Vennamo.

Edellinen sivu 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.