McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Internet

Koodiviidakko saanut CSA- ja FINCSC -tietoturvasertifikaatit

ma 15.05.2017 - Toimitus - Internet

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän johtava ohjelmistopalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on saanut saksalaisen CSA- ja suomalaisen FINCSC-sertifikaatit. Sertifikaattien myöntäminen on osoitus Koodiviidakon sähköpostiviestinnän laadukkuudesta sekä kyberturvallisuuden korkeasta tasosta.

Sanoma ostaa lisää Routaa

ke 29.03.2017 - Toimitus - Internet

Sanoma Media Finland kasvattaa osuuttaan aiemmin 51 %:sesti omistamastaan Mobiilimarkkinointi Roudasta ja siirtää Routaan kaiken pienten- ja keskisuurten yritysten mainonnan myyntiin keskittyneen osaamisen ja henkilöstön toukokuun alussa.

Viasat tuo mainosrahoitteisen videouutissivuston

ti 28.03.2017 - Toimitus - Internet

Viasport on Viasatin mainosrahoitteinen videouutissivusto, joka kattaa Viasatin urheilukanavien sekä Viaplayn urheilusisällöt.

Koodiviidakko jälleen Inc.5000 Europe 2017 –listalle

ma 27.02.2017 - Toimitus - Internet

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut jo toista kertaa peräkkäin Euroopan nopeimmin kasvavien yksityisten osakeyhtiöiden joukkoon Inc.5000 Europe 2017 –listalle.

Sosiaalinen media suljettiin Turkissa

pe 04.11.2016 - Toimitus - Internet

Sosiaalisen median palvelut Facebook, Twitter ja Youtube sekä WhatsApp, Skype ja Instagram on suljettu tänään Turkissa. Näin ilmoittaa The TurkeyBlocks seurantaverkko.

Kela kannustaa itseään someen

ti 25.10.2016 - Toimitus - Internet

Uusi sosiaalisen median ohje kannustaa kelalaisia mukaan sosiaaliseen mediaan. Työstään innostuneet ja osaavat asiantuntijat ovat Kelalle arvokas voimavara myös somessa, todetaan Kelan tiedotteessa.

Tervetuloa Digitaalisen Markkinoinnin Aamuun!

ti 25.10.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Dataa datasta - tule kuulemaan datalähtöisen markkinoinnin ja markkinoinnin automaation uusista tuulista Koodiviidakon digiaamuun 16.11.2016 klo 9.00-11.00 Hotel Klaus K:n Rakesaliin. Aamiaisen yhteydessä keskustellaan niin markkinoinnin automaation aloittamisesta kuin kehittämisestäkin, ja kuullaan mielenkiintoisia käytännön case-esimerkkejä.

Prior tutki: PK-yrittäjät heränneet digimarkkinointiin

ma 10.10.2016 - Toimitus - Internet

”Digitaalisuudessa yrittäjät ovat heränneet nimenomaan markkinointiin”, kertoo tutkimusyhtiö Priorin toimitusjohtaja Tatu Kauppinen Kauppalehden haastattelussa. Prior on julkaissut tutkimuksen digimarkkinoista yhdessä Elisan ja Suomen Yrittäjien kanssa.

Otava ostaa Huutokaupat.fi:n

ma 10.10.2016 - Toimitus - Internet

Otava-konserniin kuuluva NettiX Oy on ostanut Suomen Huutokaupat Oy:ltä Huutokaupat.fi-sovelluksen ja liiketoiminnan.

Nimitysuutinen: Jyri Vuorinen OIKIOn asiantuntijaksi

ma 10.10.2016 - Toimitus - Internet

Web-analytiikan ja hakukoneoptimoinnin kokenut asiantuntija Jyri Vuorinen siirtyy Tulos Helsingistä OIKIOn asiantuntijaksi ja osakkaaksi.

Soneran mobiilinetin käyttö kasvaa hurjasti

pe 16.09.2016 - Toimitus - Internet

Kännykän ja tabletin käyttö ulkomailla kasvaa Soneran roaming-hintojen muutosten vauhdittamana. Netin käyttö oli ahkerinta Espanjassa ja Saksassa Soneran kotimarkkina-alueeseen kuuluvien pohjolan ja Baltian maiden jälkeen.

Fi-tunnukset vapaaseen valintaan

pe 09.09.2016 - Toimitus - Internet

Fi-verkkotunnuksissa on otettu käyttöön uusi toimintamalli, jolloin kuka tahansa mistä päin maailmaa tahansa voi rekisteröidä fi-päätteisiä verkkotunnuksia. Uudistuksen myötä kaikki verkkotunnukseen liittyvät palvelut saa jatkossa omalta verkkotunnusvälittäjältä.

Grano palkkaa 15 digiosaajaa

pe 09.09.2016 - Toimitus - Internet

Grano Oy palkkaa Suomessa 15 uutta työntekijää digitaalisiin liiketoimintoihin. Haussa on suunnittelijoita, kehittäjiä ja projektipäälliköitä. Graafisen alan murroksen taustalla ovat kansainvälistyvä kilpailu, digitalisaatio ja ihmisen ostokäyttäytymisen muutos.

Koodiviidakko ja Kommeet tekivät sopimuksen online-asiakaskokemuksista

ke 29.06.2016 - Toimitus - Internet

Asiakas haluaa palvelua verkossa 24/7 - Kommeet ja Koodiviidakko parantavat online-asiakaskokemusta chat-keskusteluiden, videoyhteyden kuin yhdessäselaamisenkin avulla.

Koodiviidakko ostaa Encode Solutionsin liiketoiminnan – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

ma 27.06.2016 - Toimitus - Internet

Suomen johtava markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on ostanut mobiiliyritys Encode Solutions Oy:n liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin. Yhtiön uuden Liana Mobile -liiketoimintayksikön tarkoituksena on tarjota asiakkaille ennen kaikkea räätälöityjä mobiilisovelluksia sekä mobiiliteknologiaa hyödyntäviä, yrityksen liiketoimintaa kehittäviä kokonaisratkaisuja.

ICANN kokoontuu Helsingissä

ma 27.06.2016 - Toimitus - Internet

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), eli internetin verkkotunnuksia ja nimipalvelua koordinoiva organisaatio järjestää 56. kokouksensa Helsingissä 27. - 30.6.2016. Tapahtumaan odotetaan yli tuhatta osallistujaa yli sadasta eri maasta.

Suomi nousi digibarometrissä kärkeen

to 16.06.2016 - Toimitus - Internet

Suomi kirkastaa viimevuotisen hopeansa kullaksi digitaalisuuden astetta mittaavassa Digibarometri 2016 -vertailussa, jossa on mukana 22 maata. Suomen jälkeen tulevat muut Pohjoismaat järjestyksessä Norja, Tanska ja Ruotsi. Kehitys Suomessa on ollut myöhäisen heräämisen jälkeen nopeaa, mutta toisaalta digitaalinen disruptio ravistelee maatamme poikkeuksellisen voimakkaasti.

Fi. -verkkotunnusten toimintamalli muuttuu rajusti

to 02.06.2016 - Toimitus - Internet

Liikenne- ja viestintäministeriö, ulkoasiainministeriö ja Viestintävirasto isännöivät seuraavaa ICANNin kokousta, joka pidetään Helsingissä 27. - 30.6.2016 Finlandia-talossa. Osallistujia arvioidaan olevan noin 1000 - 1500 yli sadasta maasta.

Maksulliset bloggaajat tienaavat mukavasti

pe 08.04.2016 - Toimitus - Markkinointi & Mainonta

Valtaosa suomalaisista bloggaajista ottaa maksuja yrityksiltä, kun he julkaisevat kirjoituksia tai kuvia blogissaan yrityksen markkinointitarkoituksia suosien. Suomessa bloggaajat ovat ahkerammin yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa ja he hyötyvät blogitoiminnasta taloudellisesti enemmän kuin heidän ulkomaalaiset kollegansa, ilmenee tuoreesta selvityksestä.

Some vauhdittaa vähittäiskauppaa

pe 15.01.2016 - Toimitus - Internet

Sosiaalinen media sekä älypuhelinten yleistyminen tuovat mahdollisuuksia mutta myös lisäävät kuluttajien vähittäiskauppiaisiin kohdistamia odotuksia, todetaan Visa Europen vähittäiskaupan tulevaisuutta kartoittavassa Future of Retail -raportissa. Espanja, Iso-Britannia sekä Puola ovat Euroopan digitalisoituneimpia ja siten pioneereja tulevaisuuden vähittäiskaupassa, ja valmiita uudelle aikakaudelle, jolla yksilöllinen verkkokauppa sekä kivijalkakaupan ostokokemus yhdistyvät. Sosiaalinen media sekä lähipiirin kokemukset tukevat ostopäätösten tekemistä.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Arvostelut

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.