McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Elokuvat ja TV » Uutinen

TDF-jätin TV Viihde -maksutv aloittaa antenniverkossa rajusti

tiistaina 08.03.2011 - Elokuvat & TV - Toimitus

Kansainvälinen TV-jätti TDF Entertainment Oy aloittaa maaliskuun alussa TV Viihde -maksu-tv-palvelun myynnin rajulla kampanjalla tarjoamalla puoli vuotta ilmaista katseluaikaa. TV Viihde on uusi, maksu-tv palveluntarjoaja, joka tuo antenniverkon maksu-tv palvelujen lisäksi jatkossa teräväpiirtokanavat antennikoteihin, mahdollistaa internet-tv palvelujen sekä tilausvideoiden käytön olohuonetelevisiosta.


 
 

TV Viihde lanseeraa antenniverkon maksu-tv palvelun, joka sisältää CANAL+ kanavat (CANAL+ First, CANAL+ Series, CANAL+ Aitio, CANAL+ Urheilu), Disney Channelin, URHOtv:n, AdultTV:n ja Nelosen uuden maksu-tv paketin (Nelonen Kino, Nelonen Perhe, Nelonen Maailma, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2).

TV Viihteen palvelu tulee laajenemaan HD- eli teräväpiirtotasoisilla kanavilla kevään aikana, kun antenniverkon teräväpiirtokanavatoimiluvat on myönnetty sekä uusien teräväpiirtotasoisten digiboxien saatavuus paranee. Myöhemmin vuoden 2011 aikana palvelu kasvaa muun muassa tilausvideopalveluilla ja kymmenillä uusilla, internetin yli välittyvillä maksu- tv-kanavilla.

”TV Viihteen tavoitteena on kehittää suomalainen maksu-tv-markkina samalle tasolle, jolla se on muissa Pohjoismaissa. Tällä hetkellä Suomen maksu-tv-penetraatio on alle 30 prosenttia, kun se muissa Pohjoismaissa on yli 60 prosenttia. Jotta pääsemme muiden Pohjoismaiden tasolle myös Suomessa, markkina vaatii antenniverkon maksu-tv-palvelutarjontaan vaihtoehtoisen operaattorin” TV Viihteen toimitusjohtaja Vesa Mars sanoo.

”Tämän lisäksi TV Viihde kehittää uudenlaisia palveluita antennikoteihin. Uudet HD tasoiset maksu-tv sisällöt ja internetin yli tulevat tv-palvelut toimivat veturina kasvun aikaan saamiseksi.

TV Viihde on osa TDF –konsernia ja yhtiö on perustettu syksyllä 2010. TV Viihteen pääomistaja on TDF Nordic Oy. TDF-konserni on Euroopan johtava tv- ja radiopalvelujen sekä erilaisten digitaalisten mediapalvelujen tarjoaja. Konsernissa työskentelee noin 5 050 henkilöä kymmenessä eri maassa; Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Unkarissa, Espanjassa, Alankomaissa, Puolassa, Virossa ja Monacossa. Koko konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 1,55 miljardia euroa. 

 

Toimitus

Edellinen uutinen Seuraava uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Iso kiitos Kataiselle ja kumppaneille!

Saavat varmaan tuota maksu-tv-penetraation suurta kasvamista vielä odotella tovin jos toisenkin, paha on köyhän suomalaisen ruveta vielä siitäkin lisää maksamaan.

tiistaina 08.03.2011

Voisko joku selventää tota otsikkoa?!?!?!

Nii mitä RAJUSTI??? En kyl ymmärrä mitä rajua on tossakin?? Se, et ottamal jonku ylihintaisen pakerin saat kuusi ekaa kuukautta ilmaiseksi vai mitä muuta RAJUA ny siin sit o??

tiistaina 08.03.2011

Rajua on

Taas yksi säälittävä tarjoaja lisää..

keskiviikkona 09.03.2011

Lisää elokuva- ja TV-uutisia

1 2 3