McDavid polvituet kompressio

Toimittajakysely lehdistötiedotteiden käytöstä

maanantaina 15.05.2017 - Toimitus

Etusivu » Elokuvat ja TV » Nimitysuutinen

Kari Kinnunen Sotkamo-lehden päätoimittajaksi

tiistaina 09.11.2004 - Paavo Vasala

Sotkamossa kaksi kertaa viikossa ilmestyvän Sotkamo-lehden päätoimittajaksi on nimitetty 1.1.2005 alkaen julkaisusuunnittelija, yht. yo Kari Kinnunen (46).

Kari Kinnunen
Kari Kinnunen

Kari Kinnusen juuret ovat tiukasti Kainuussa. Hän on toiminut useissa lehtialan tehtävissä ja radiossa. Yleisradiossa hän on ollut vuosina 1990—2002 Kainuun Radion aluetoimittaja ja Pohjois-Karjalan radion päivittäisohjelmien tuottaja. Aikaisemmin Kari Kinnunen on ollut toimittaja ja aluetoimittaja Kainuun Sanomissa sekä lehden kaupunkiliitteen vastaava toimittaja. Päätoimittajaksi Kari Kinnunen siirtyy metsähallituksen luontopalveluiden julkaisusuunnittelijan tehtävistä.

Kari Kinnunen on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä, mm. Kajaanin kaupunginvaltuutettuna, hallituksen jäsenenä, Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä Keskustan Kainuun piirin puheenjohtajana.

Alma Media -konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy julkaisee Kainuussa Sotkamo-lehden lisäksi Kuhmolaista ja Ylä-Kainuuta.

Paavo Vasala

Paavo Vasala

Yhteiskuntatieteiden maisteri, (tiedotusoppi) Tampereen Yliopisto. Työskennellyt toimittajana sanomalehti Kalevassa kunnes perusti viestintätoimiston 1984. Perustanut 1997 tiedotepalvelu Pressi.comin, jonka STT osti 2004. Perustaja ja osakas sekä hallituksen puheenjohtaja Koodiviidakko Oy:ssä vuodesta 2005. Liiketoimintana digitaaliset markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelut, Viidakko-tuotteet, verkkomedian uutisseuranta Webnewsmonitor.com, Somemonitor.com sekä tiedotepalvelu ePressi.com. Wasala Oy:n kautta toimina viestinnän konsultointi ja yrityskehittäminen, rahoitus. Megalon Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja, verkkokauppa.

Edellinen uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää elokuva- ja TV-uutisia

1 2 3