McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Elokuvat ja TV » Uutinen

IL-Media laajentaa rakkausteemaan

torstaina 23.04.2015 - Elokuvat & TV - Toimitus

IL-Media on avannut kansainvälisille yleisöille suunnatun xoxofeed.com-palvelun, joka yhdistää fiidi.fi-palvelusta verkkojakamiseen perustuvan formaatin rakkausteemaan. Englanninkielinen palvelu tuotetaan Suomessa ja se on mainosrahoitteinen.

Xoxofeed.com innovoi, tuottaa ja jakaa pääosin rakkausteemaisia sisältöjä yleisönään teemasta kiinnostuneet sosiaalisen median aktiiviset käyttäjät. Fiidi.fi:n tapaan xoxofeed.comin sisältötiimi toimittaa omaa sisältöä sekä tuo palveluun muualla julkaistua sisältöä.

”Fiidi.fi alkoi niukasti resursoituna kokeiluprojektina loppuvuodesta 2013. Sen viikoittainen puolen miljoonan yleisömäärä on Suomessa todella suuri, mutta suosion kasvua rajaa kieli. Nyt kokeilemme sosiaalista julkaisemista myös kansainvälisten yleisöjen ulottuville. Tavallaanhan perinteisen iltapäivälehden perusosaaminen on viraalia: tunnistamme puheenaiheet, popularisoimme, vetoamme tunteisiin. Sosiaalisen julkaisemisen kasvava markkina on murroskohta iltapäivämedian kehityksessä”, toteaa IL-Median kustantaja Kari Kivelä.

Toimitus

Edellinen uutinen Seuraava uutinen
 

Ota kantaa! Lähetä oma kommenttisi!

Otsikko:
Kommentti:
 

Lisää elokuva- ja TV-uutisia

1 2 3