McDavid polvituet kompressio

Etusivu » Elokuvat ja TV

Sanoma luopuu Liiga-peleistä tappion takia

pe 28.04.2017 - Toimitus - Elokuvat & TV

Sanoma on päättänyt, että se ei jatka Liigan mediasopimusta vuonna 2018 päättyvän sopimuskauden jälkeen. Sanomalla ja Nelonen Medialla on ollut yksinoikeus kaikkien Liiga-pelien televisiointiin vuodesta 2013. Panostuksia siirretään erityisesti kotimaiseen viihteeseen.

Kopiosto vaatii tekijänoikeusmaksuja kaapeliTV:n lähetyksistä

ma 27.02.2017 - Toimitus - Elokuvat & TV

Koska MTV:n ja teleoperaattoreiden väliset neuvottelut tekijänoikeuskorvauksista eivät ole johtaneet tuloksiin, on MTV tänään päättänyt antaa operaattoreille luvan jatkaa AVA- ja Sub-kanavien jakelua kaapeliverkoissaan TV:n toimilupakauden loppuun 16.5. saakka. MTV3:n osalta jakelu jatkuu 16.5. saakka normaalisti

Striimaus kovassa kasvussa

pe 16.12.2016 - Toimitus - Elokuvat & TV

Taloustutkimuksen maksu-tv:n käyttöä koskevan tutkimuksen mukaan nykyään on enemmän ihmisiä, jotka striimaavat maksettua sisältöä kuin katsovat sitä perinteisiltä maksu-tv-kanavilta. Tutkimuksen mukaan elokuvat ovat suosituin tv-genre ja suurin osa suomalaisista, 53 %, onkin kiinnostuneita elokuvien katselusta.

Sonera Viihde hankkii tubettajia

to 27.10.2016 - Toimitus - Elokuvat & TV

Neljä Suomen suosituimpiin sometähtiin kuuluvaa tubettajaa tekee tänä syksynä sisältöä Sonera Viihde -palveluun. Yhteistyön myötä tubettajat pääsevät luomaan sellaisia videoita, joihin he eivät välttämättä omin päin ryhtyisi.

Yöperhosten salattu maailma –elokuva menestyi New Yorkissa

ti 25.10.2016 - Toimitus - Elokuvat & TV

Heurekan planetaariossa esitettävä Yöperhosten salattu maailma –elokuva menestyi New Yorkin Imagine Science –elokuvafestivaaleilla viikonloppuna. Pekka Veikkolaisen ja Hannes Vartiaisen tekemä elokuva sijoittui toiseksi kategoriassa, jossa kilpailivat festivaalien visuaalisesti näyttävimmät elokuvat. Kategorian voiton ja The Chroma Visual Science -palkinnon nappasi norjalaisen Line Klungseth Johansenin lyhytelokuva Process: Breath, joka kertoo hyönteisistä ja hengittämisestä.

Nimitysuutinen: Tuukka Kouri Reactor Filmsiin

to 21.04.2016 - Toimitus - Elokuvat & TV

Helsinkiläisen av-tuotantoyhtiö Reactor Filmsin tiimin uusin jäsen on ohjaaja Tuukka Kouri.

IL-Media laajentaa rakkausteemaan

to 23.04.2015 - Toimitus - Elokuvat & TV

IL-Media on avannut kansainvälisille yleisöille suunnatun xoxofeed.com-palvelun, joka yhdistää fiidi.fi-palvelusta verkkojakamiseen perustuvan formaatin rakkausteemaan. Englanninkielinen palvelu tuotetaan Suomessa ja se on mainosrahoitteinen.

Plejmo haastaa Netflixin

to 23.04.2015 - Toimitus - Elokuvat & TV

Ruotsalainen digitaalinen elokuvapalvelu Plejmo (www.plejmo.com/fi) aloittaa toimintansa Suomessa. Plejmolla on Pohjoismaiden ja myös Suomen suurin elokuvien tietokanta, josta löytyy tällä hetkellä 2 500 elokuvaa.

Metsän tarina -luontodokumenttielokuvalle kultaa Kiinassa

ke 13.08.2014 - Toimitus - Elokuvat & TV

Metsän tarina palkittiin parhaan elokuvan Grand Prix-palkinnolla 2014 World Mountain Documentary Festival of Qinghai China -elokuvafestivaalilla ja lisäksi Metsän tarina palkittiin parhaasta ohjauksesta (Ville Suhonen, Kim Saarniluoto).

Yle lisää rajusti verkkouutisointiaan

ma 19.05.2014 - Toimitus - Elokuvat & TV

Yle käynnistää Uutis- ja ajankohtaistoiminnassaan toimintamallin uudistuksen, jonka tavoitteena on parantaa kykyä tuottaa vaikuttavia sisältöjä erityisesti uusiin käyttötapoihin ja -tilanteisiin. Uudistuksessa verkkojulkaiseminen hajautetaan kaikkiin aihekohtaisiin toimituksiin, lähemmäs tekijöitä, ja erityisesti suorien verkkolähetysten rooli korostuu.

Bonnier sulkee Ruotsissa TV4:n aluetoimitukset

pe 11.04.2014 - Toimitus - Elokuvat & TV

Mediayhtiö Bonnier lopettaa Ruotsissa TV4:n aluelähetykset ja irtisanoo 140 henkilöä eri puolilla Ruotsia. Suomessa Bonnier omistaa tappiollisen MTV:n, jonka myynnistä liikkuu jatkuvasti huhuja.

Elokuvapolku-verkkopalvelu vuoden 2013 taidekasvatusteko

pe 11.04.2014 - Toimitus - Elokuvat & TV

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) julkaisema Elokuvapolku-verkkopalvelu on palkittu vuoden 2013 taidekasvatustekona. Kuvataideopettajat ry on myöntänyt Myötätuulta kuvataiteesta -kunniakirjan kouluille suunnatulle elokuvaportaalille.

Helmikuussa TV-katselun ennätys

pe 21.03.2014 - Toimitus - Elokuvat & TV

Helmikuussa tv:tä katseltiin Finnpanelin TV-mittaritutkimuksen mukaan päivittäin lähes neljä tuntia (3:54), mikä on kaikkien aikojen ennätysmäärä. Vastaavana ajankohtana viime vuonna tv:tä katsottiin 3 ja puoli tuntia päivässä (3:27). Television katselu kasvoi kaikissa ikäryhmissä.

Mobiilipeli Virittäjät TV-ohjelmalle

su 16.03.2014 - Toimitus - Elokuvat & TV

Ohjelmistotalo Vincit Oy toteutti Virittäjät-TV-sarjalle mobiilipelin, jossa ohjelman katsojat voivat ajaa kilpaa toisiaan vastaan sarjasta tutuilla autoilla.

Kovasikajuttu menestyi Berliinissä

la 26.10.2013 - Toimitus - Elokuvat & TV

Kovasikajuttu on voittanut parhaan tv-dokumentin palkinnon Prix Europa 2013 -festivaaleilla Berliinissä.

PlusTV DNA:lle

ti 30.04.2013 - Toimitus - Elokuvat & TV

DNA on sopinut Teracom Groupin kanssa Digi TV Plus Oy:n eli PlusTV:n ostamisesta. PlusTV:n asiakkaiden nykyiset palvelut ja tilaukset pysyvät ennallaan ja jatkuvat kuten aiemminkin, eikä yrityskaupalla ole välitöntä vaikutusta PlusTV:n toimintaan.

Googlen Ruotsin johtaja perustaa oman tv-kanavan

su 28.04.2013 - Toimitus - Elokuvat & TV

Googlen Ruotsin johtaja Stina Honkamaa siirtyy yrittäjäksi.Hän perustaa kumppaniensa kanssa ilmoituksensa mukaan Pohjoismaiden suurimman nettitv:n. Se perustuu Youtuben käyttöön jakelukanavana.

Fokusointia lisää elovakuvamainontaan

ma 25.02.2013 - Toimitus - Elokuvat & TV

Elokuvamainonta kasvoi tammikuussa viime vuoteen verrattuna. TNS Media Intelligencen Mainonnan muutosmittarin mukaan kasvua oli peräti 37,7 % . Myös katsojamäärät ovat viime aikoina olleet korkeimmillaan sitten vuoden 1983. Tänä vuonna mainosmyynninkasvua tulee entisestään vauhdittamaan Clear Channel Finlandin tarjoama uusi tapa ostaa kontakteihin perustuvaa elokuvamainontaa.

Puhdistus sai viisi Jussi-palkintoa

ma 04.02.2013 - Toimitus - Elokuvat & TV

Jussi-gaalassa Helsingin Kaapelitehtaalla yksi elokuva kahmi enemmän pystejä kuin kukaan muu. Antti Jokisen ohjaama Puhdistus-nappasi peräti viisi Jussi-palkintoa.

Oulu-lehti: Oikea Lamminparras ei halua katsoa Kaappari-elokuvaa

to 17.01.2013 - Toimitus - Elokuvat & TV

Lauri Puintilan Lamminparras, kaappari -kirjaan ja tuoreeseen elokuvaan oikea konekaappari Lamminparras suhtautuu hyvin nihkeästi. Hän puhuu jopa ruotsalaisesta välimiesoikeudesta. Elokuvaa hän ei halua katsoa. Oulu-lehti oli haastatellut Lamminparrasta elokuvan teosta.

1 2 3 4 5 Seuraava sivu

Nostot

Uutiset

Asiantuntija-artikkelit

Vieraskynä

Pääkirjoitukset

Nimitysuutiset

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa Mediaviikon ilmainen viikottainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirje on koottu lähetys Mediaviikon sillä viikolla julkaistuista uutisista ja se lähetetään aina perjantaisin.